Acasa Tehnologie Hexoskin lanseaza tricoul inteligent Arctic

Hexoskin lanseaza tricoul inteligent Arctic

by Dragos Schiopu

Hainele inteligente incep sa devina populare in randul multor persoane, indiferent de varsta, sex sau ocupatie. Un lucru sigur este ca lumea biometricii a avut o evolutie fulminanta de-a lungul anilor. Acestea fiind spuse, suntem din ce in ce mai aproape de momentul in care nu doar gadget-uri vor fi inteligente, ci si majoritatea hainelor.
Hexoskin-Winter-Ad-Ski-ReachNewHeights-1-1024x532_1024x1024-600x311
Tricoul inteligent biometric Hexoskin este un articol de imbracaminte care, odata imbracat, inregistreaza activitatea ta fizica, oferindu-ti o imagine complexa cu privire la conditia ta fizica si felul in care reactioneaza corpul tau efort. Hexoskin permite utili sa obtine o perspectiva in profunzime cu privire la pregatirea fizica a acestora, somnul si activitatile de zi cu zi. Cel mai recent model al celor de la Hexoskin se va numit tircoul inteligent Arctic si va fi primul tricou inteligent din lumea intreaga conceput special pentru antrenamentul in conditii de frig, chiar ger. Tricoul va dispune de senzori speciali care vor impulsiona si ajuta corpul sa depuna efort cu mai multa usurinta in sezonul rece.
Hexoskin-Website-ProductIMG-FrontAngleRight-Yukon-650x1200_grande
In primul rand, tricoul inteligent biometric Arctic nu presupune doar inregistrarea anumitor date despre corpul tau, deoarece acesta va fi in masura sa iti izoleze termic corpul intr-un mod exceptional, te va ajuta sa respiri mai usor si sa ai o rezistenta mai mare. Toate aceste imbunatatiri se adauga caracteristicilor deja existente ale tricoului Hexoskin. Mai mult decat atat, acest nou tricou special a fost atent proiectat astfel incat sa poata fi purtat pe perioade lungi de timp, fara a provoca iritatii la nivelul pielii. Arctic va fi extrem de usor, cald si confortabil, iar cei ce il poarta vor primi regulat informatii si masuratori care pur si simplu nu le pot primi de la trackere de fitness obisnuite..
Hexoskin-Website-ProductIMG-Back-Yukon-650x1200_grande
In al doilea rand, tricoul inteligent Arctic este mai mult sau mai putin un laborator de analiza portabil, pentru ca ofera celor care il poarta analize foarte complexe ale performantei sportive. Senzorii tricoului vor fi conectati cu un dispozitiv Bluetooth mic, care se va afla permanent in buzunarul lateral al tricoului, inclusiv in timpul somnului. Se preconizeaza ca tricoul inteligent Arctic sa fie pus in vanzare incepand cu luna decembrie, acesta urmand sa coste in jur de 600 RON.

s-ar putea sa-ti placa