Acasa Tehnologie Site-ul comunitatii Geeks Together a fost lansat

Site-ul comunitatii Geeks Together a fost lansat

by Dragos Schiopu

In urma cu doar doua ore am primit un comunicat oficial din partea Maguay in care am fost informati ca site-ul www.geekstogether.ro a devenit activ. Suntem foarte bucurosi sa informam mai departe la randul nostru si va asteptam acolo!

Geeks  Together este o comunitate exclusiv destinata oamenilor pasionati de IT. Prin lansarea ei, Maguay doreste sa creeze un loc virtual, relevant tuturor celor interesati. Aici, toti cei inregistrati vor avea acces la informatii din domeniu, vor putea pune intrebari specialistilor Maguay si partenerilor acestora. Iar prin parteneri ne referim la firme cu renume, printre ei se numara Intel Romania si Kingston.

Membrii comunitatii vor avea parte nu doar de activitati online, ci si de o multime de surprize si intalniri offline intre ei. In prezent s-au mai organizat deja doua intalniri Geeks Together, una in noiembrie 2011 si o a doua in martie 2012. In viitor vor continua cu aceste intalniri periodice la care pot participa elevi, studenti, pasinati si specialisti.

Comunitate Geeks  Together ofera sanse numeroase de a cunoaste persoane noi, cu cunostinte bogate in domeniul IT, dar si ocazia de a testa in exclusivitate produse Maguay.

Mai multe puteti citi in interviul pe care ni l-a acordat Andreea Paraschiv si care poate fi gasit aici.

Adaugare: site-ul numara deja 31 de membri dupa aproximativ 12 ore de la lansare.

s-ar putea sa-ti placa