Acasa Tehnologie Si Google Maps se pregateste pentru Campionatul Mondial

Si Google Maps se pregateste pentru Campionatul Mondial

by Dragos Schiopu

Daca fiecare dintre noi ne pregatim cum putem sa prindem cat mai multe meciuri de la Campionatul Mondial din acest an, este bine de stiut ca si gigantul web Google ne pregateste niste surprize, special alese pentru aceasta perioada.

estadio-jornalista-mario-filho-maracana.mainDeplasarea in Brazilia pentru a putea urmari de la nivelul gazonului cele mai importante meciuri este o afacere cu adevarat costisitoare pentru majoritatea dintre noi. In calcul trebuie sa luam tariful pentru avion, costurile de cazare, despre care se aude ca nu ar fi tocmai mici, dar sa nu uitam si de pretul biletelor pentru partidele pe care doresti sa le urmaresti. O adevarata avere am putea spune.

Totusi, pentru cei care se vor resemna, Google a realizat panorame in interiorul tuturor celor 12 stadioane pe care se vor desfasura meciurile. Un lucru excelent pentru entuziastii de fotbal, vor putea sa vada intr-un alt fel lucrurile, chiar daca sunt acasa in fata calculatorului, si da, nici nu trebuie sa sparga o banca pentru a vedea aceleasi lucruri.

Noul pachet de Street View pentru Google Maps a fost lansat chiar astazi in mod special pentru Campionatul Mondial. Caracteristica va permite tuturor sa exploreze stadioanele emblematice ale Braziliei.

In plus, utilizatorii vor mai avea ocazia sa calatoreasca prin strazile Braziliei, toate fiind pictate, acest lucru fiind o traditie pentru Cupa Mondiala, dar si alte atractii turistice de top ale tarii, unde putem remarca Parcul National Iguaçu.

Totodata, Google a anuntat ca au mai realizat un lucru important pentru utilizatorii care vor dori sa participe fizic la Campionatul Mondial. Au realizat variante de Street View pentru o multitudine de locuri noi, dar chiar si in interior. Acestia au introdus peste 100 de locatii in toate cele 12 orase gazda, unde putem remarca aeroporturi, mall-uri, dar si marile centre comerciale.

Pentru a intelege mai bine fenomenul puteti intra chiar acum in Google Maps, caracteristica fiind functionala deja pentru toata lumea.

s-ar putea sa-ti placa