Acasa Tehnologie CreoPop 3D, stiloul cu care veti putea desena 3D

CreoPop 3D, stiloul cu care veti putea desena 3D

by Dragos Schiopu

Cu siguranta dupa ce ati citit titlul v-ati amintit de 3Doodler, un stilou care poate imprima 3D, acesta folosind plastic fierbinte pentru a il putea modela dupa bunul tau plac. Stiloul a fost vazut bine de multi oameni, iar pana acum s-au investit deja peste 2.3 milioane de dolari in proiect.

creopopInsa astazi, apare un nou stilou care face aproximativ aceleasi lucruri, iar acesta poarta denumirea de CreoPop 3D. Are un mic avantaj fata de 3Doodler, daca primul modela un plastic fierbinte care te putea accidenta, al doilea foloseste un material special care se intareste la lumina de tip UV.

Chiar daca seamana foarte mult intre ele, aceasta caracteristica reuseste sa acorde un avantaj urias pentru CreoPop 3D. De asemenea, noul stilou va putea sa fie utilizat in conditii de siguranta chiar si de catre copii, ei fiind cei mai predispusi la accidentari in urma unei utilizari.

CreoPop 3D se va lansa in curand pe Indiegogo, iar pretul se va invarti undeva in jurul sumei de 89 de dolari, in pret mai fiind inclus 5 cartuse de cerneala speciala. Compania care a realizat stiloul, a promis tot felul de cerneluri interesante, inclusiv cerneala conductoare, cerneala sensibila la temperatura, cerneala elastica, cerneala magnetica, cerneala care straluceste in intuneric, dar chiar si cerneluri care ar putea fi folosite pentru a ajuta la tatuarea temporara.

Cartusele de cerneala nu vor costa o avere, preturile vor varia de la 2 sau 3 dolari, insa preturile cresc in functie de tipul de cerneala dorit. Realizatorii au mai tinut sa declare ca fiecare cartus dureaza aproximativ 46 de metri, deci va puteti juca ceva timp cu doar cativa dolari.

Varietatea de cerneluri sunt suficiente pentru ca CreoPop 3D sa fie un cadou perfect. Totusi nu se stie inca data exacta cand va fi lansat, desi compania se asteapta sa faca acest lucru cat mai repede.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=rWdZZuCgxGs]

s-ar putea sa-ti placa