Acasa Portabile In sfarsit, OK Google disponibil acum si pe Chrome OS

In sfarsit, OK Google disponibil acum si pe Chrome OS

by Dragos Schiopu

Google continua sa raspandeasca tot mai mult capacitatea lor de a folosi vocea, asa ca au adaugat comanda „OK Google” si in propriul lor sistem de operare bazat pe Chrome, pana la urma nu este ceva neasteptat, mutarea era chiar foarte previzibila.

google chrome free download iconDupa ce ultima versiune de Chrome OS a adus „hotwording”, acum utilizatorii cu degetele mai groase se pot bucura pe deplin de experienta pe care o vor avea de acum. Pentru a selectea aceasta functie, trebuie sa intrati la setarile avansate din Chrome OS. Iar la sectiunea intimitate veti descoperi mai multe despre „OK Google”. Cel mai probabil facilitatea o veti putea observa doar daca folositi limba engleza, pentru restul limbilor mai trebuie asteptat putin, dar nu foarte mult, Google ne-a demonstrat de multe ori ca se misca repede.

„OK Google”, comanda bucatarilor cum mai este numita, este foarte folositoare si ofera o experienta perfecta pentru tot mai multe persoane. Ceea ce m-a uimit la intregul serviciu este faptul ca intelege aproape mereu comenzile pe care doresc sa le faca, rare ori se intampla sa greseasca sau sa inlocuiasca cuvantul dorit.

Caracteristica este foarte importanta mai ales pentru persoanele care folosesc frecvent tehnologia de cautare, dar si pentru cei care fac calcule. Poti sa dictezi o anumita inmultire, scadere, adunare sau iti poate calcula chiar numere la o anumita putere sau iti scoate de sub radical, foarte bun atunci cand te grabesti.

Varianta pentru Chrome OS este inca in stadiul de testare, deci are foarte multe limitari fata de varianta pentru Android, insa in scurt timp va fi perfect functionala.

Probabil „OK Google” va aduce un plus de notorietate pentru Chrome OS, sistem de operare care nu este foarte cunoscut, in comparatie, spre exmplu, cu Windows, Chrome OS este un no name. Totusi, este de remarcat faptul ca persoanele care si-au achizitionat un Chromebook au declarat ca il folosesc mult mai mult decat un calculator sau laptop obisnuit.

s-ar putea sa-ti placa