Acasa Diverse Realizeaza un super infografic cu Sprites

Realizeaza un super infografic cu Sprites

by Dragos Schiopu

Cand vine vorba de crearea unor prezentari online, acestea in general nu sunt de o calitate foarte buna. Cu toate acestea, exista un instrument online numit Sprites. Instrumentul isi propune sa reduca considerabil decalajul de calitate al prezentarilor create in mediul online, facand din ele ceva la un nivel mult mai bun.
statisticiIn Sprites vei obtine o biblioteca numeroasa de elemente vizuale si teme care vor oferi intregului infografic un aspect profesional, acest lucru chiar daca nu aveti diploma in design grafic.

Cand te vei apuca de treaba vei avea la dispozitie un set de instructiuni care te vor ghida prin cativa pasi pentru a realiza un infografic cat mai reusit. Exista cateva optiuni de baza pentru teme, culori, fonturi, dar si pentru pozitionare si aliniere. Aveti posibilitatea sa adaugati cat mai multe slide-uri, toate dupa cum doriti, precum si elemente vizuale, cum ar fi text, imagini, figuri, harti, grafice si tabele.

Instrumentul este bazat pe HTML5, asta inseamna ca infograficul va arata foarte bine atat pe desktop cat si in celelalte medii mobile. Desigur, daca aveti abilitati de programare, puteti folosi Sprites JavaScript SDK, construind prin acest fel tot felul de widget-uri.

Sprites vine intr-o versiune libera si in una Pro, a doua costand 6 dolari pe luna. Versiunea gratuita oferta acces la toate caracteristicile de baza, pe cand versiunea Pro ofera o mai mare flexibilitate, adauga imbunatatiri, cum ar fi noi teme, modele, editor de text mult mai imbunatatit. Versiunea Pro, adauga si posibilitatea de a integra Google Analytics.

Instrumentul Sprites este similar cu celelalte instrumente disponibile deja in mediul online, aici unde putem gasi Infogr.am sau Visual.ly.

Din punctul meu de vedere, Sprites se descurca cel mai bine si are mai multe caracteristici, dar ce este cel mai important, nu iti da foarte multe batai de cap, iar pentru un incepator ca mine in materie de design este perfect.

s-ar putea sa-ti placa