Acasa Tehnologie Seria iPhone 11 revine în joc atunci când vine vorba de fotografii, cu Deep Fusion

Seria iPhone 11 revine în joc atunci când vine vorba de fotografii, cu Deep Fusion

by Dragos Schiopu

Noile telefoane Apple, iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max beneficiază de la începutul lunii octombrie de o funcție dedicată prin care fac super fotografii. Aceasta se numește Deep Fusion și este o funcție special creată pentru seria iPhone 11, ca o variantă mult îmbunătățită a sistemului Smart HDR, pentru a face fotografii cât mai bune cu noua cameră triplă. Deep Fusion a apărut odată cu versiunea beta a iOS 13.2.

iPhone 11 – oferte (LINK)

Deep Fusion este rezultatul unei evoluții a inteligenței artificiale folosite de Apple pentru îmbunătățirea pozelor făcute cu iPhone, dar în serie iPhone 11 totul este dus la un nivel nemaiîntâlnit până acum. La conferința de lansare a seriei iPhone 11, cei de la Apple au prezentat câteva fotografii făcute folosind această funcție, iar rezultatele erau uimitoare. Odată cu lansarea iOS 13.2 beta putem face și singuri fotografii folosind această incredibilă funcție.

iPhone 11 – oferte (LINK)

Deep Fusion este o funcție gândită pentru poze cu detalii mult mai bune și mai reale, iar primele fotografii făcute cu un iPhone 11 dotat cu acest sistem confirmă asta. Acestea păstrează mult mai multe detalii ale pielii oamenilor, ale obiectelor, dar și culori cât mai reale ale acestora, atunci când facem zoom chiar și de 400% pe fotografii.

iPhone 11 – oferte (LINK)

Această funcție o readuce pe Apple în lupta cu Huawei și Samsung pentru calitatea fotografiilor făcute cu telefonul mobil. Deep Fusion apropie pozele realizate cu iPhone 11 de calitatea mai ales a celor realizate cu telefoanele chinezilor de la Huawei, cei care și-au luat partea leului în ultimii ani în privința calităților fotografiilor cu telefonul mobil.

iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max sunt disponibile și în România, iar numărul precomenzilor pentru noul telefon Apple a fost cu 15% mai mare decât la seria precedentă.

iPhone 11 – oferte (LINK)

iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max dispun de ecranul Super Retina XDR și de procesorul A13 Bionic care va asigura funcționarea bateriei o zi întreagă cu o singură reîncărcare. iPhone 11 vine în șase culori (alb, negru, galben, violet, turcoaz și roșu).

Odată cu lansarea sa în România putem face de-acum și singuri fotografii, pentru a afla dacă funcția respectivă, Deep Fusion, chiar face fotografii atât de senzaționale pe cât susține compania americană.

s-ar putea sa-ti placa