Acasa Tehnologie Fossil a adus o nouă serie de ceasuri smart la IFA Berlin anul acesta

Fossil a adus o nouă serie de ceasuri smart la IFA Berlin anul acesta

by Dragos Schiopu

Fossil Group Inc. este o companie internațională bazată în Richardson, Texas. A fost înființată în 1984 de către Tom Kartsotis și include branduri precum Fossil, Relic, Misfit, WSI, BMW, Zodiac Watches, Skagen și Michele Watches, dar produce accesorii licențiate și pentru brand-uri precum Armani, Puma, Michael Kors, Kate Spade, Diesel, DKNY și Tory Burch.

Numele companiei Fossil provine de la porecla pe care frații, Tom și Kosta, i-au oferit-o tatălui lor. Tom a înființat compania la sugestia fratelui său care a prevăzut profitul pe care compania îl poate face prin importul și vânzarea de ceasuri. Ulterior, aceștia au început să coercializeze și produse din piele sub brand-ul Fossil și Relic.

Ceas Fossil damă – oferte (link aici)

Ceasurile Fossil sunt destul de cunoscute, fiind ceasuri de calitate, dar la un preț moderat. De când compania a intrat pe piața smartwatch-urilor, aceștia nu au luat nici măcar o pauză. Deși doar ce au lansat noul lor ceas Gen 5, Fossil a adus o serie de noi modele de smartwatch-uri în colaborare cu brand-urile partenere.

Aceștia au prezentat anul acesta smartwatch-ul Emporio Armani 3, ceasuri destul de colorate și oarecum elegante, cu un design potrivit pentru persoanele ce își doresc un ceas Armani, dar și utilitatea unui smartwatch. Acesta va fi valabil din octombrie. De asemenea, au fost prezentate și smartwatch-urile Puma, în culori vibrante și design fresh, ce vor fi valabile din Noiembrie.

Ceas Fossil damă – oferte (link)

În ceea ce privește brand-ul Michael Kors, aceștia au anunțat la IFA Berlin 3 serii: Michael Kors Access MKGO, Michael Kors Access Bradshaw2 și Michael Kors Access Lexington 2. Access MKGO este un ceas casual dar șic, potrivit pentru o persoană activă. Bradshaw 2 este pentru persoanele ce preferă un ceas elegant sau extravagant și nu este tocmai un ceas pe care l-ai lua la sală sau la alergat. Access Lexington 2 este versiunea masculină a lui Bradshaw 2.

Un alt ceas pe care Fossil l-a prezentat la IFA este Diesel On Axial, un smartwatch cu un aspect a cărui design, spun aceștia, este inspirat din mișcarea brutalistă din arhitectură. Este dotat cu un ecran animat 3D. De asemenea, Fossil a prezentat și smartwatch-urile de la Kate Spade și Skagen.

Link oferte ceas Fossil damă

Smartwatch-urile prezentate chiar sub egida brand-ului Fossil au fost Fossil Gen 5 și Fossil Sport. Acestea sunt dotate cu chipset-ul Snapdragon 3100 și ecran AMOLED. Display-ul este detaliat, colorat și poate fi privit cu lejeritate din mai multe unghiuri. Poți prelua apeluri cu ajutorul acestui smartwatch. Difuzorul este suficient de puternic și redă sunetul clar, iar microfonul integrat face o treabă suficient de bună pentru a asigura un discurs inteligibil. Fossil asigură utilizatorii că ceasurile pot fi purtate pentru a înota, dar și atunci când facem duș sau baie. Poate rezista la adâncimi de până la 3 ATM sau aproximativ 30 metrii.

Fossil continuă să fie un producător de top atât pentru ceasurile clasice cât și pentru smartwatch-uri, concurând, în cazul celor din urmă, cot la cot cu Apple și Samsung.

s-ar putea sa-ti placa