Acasa Portabile Satellite Click de la Toshiba

Satellite Click de la Toshiba

by Dragos Schiopu

Toshiba lanseaza Satellite Click, un nou device hibrid intre tableta si laptop, cu un display de 13,3 inci detasabil si evident cu touch screen.

toshiba satellite w30t

Satellite Click de la Toshiba va avea un procesor de la Intel, un i3 Haswell si va aparea in Europa in luna septembrie. Satellite Click vine in doua versiuni. Dupa cum am spus versiunea europeana (Satellite W30t) are un intel, pe cand versiunea americana este dotata cu un procesor de la AMD (AMD Temash). Un alt aspect este racirea de care dispun cele doua device-uri. Cea europeana are un ventilator, iar cea americana nu are.

Autonomia difera la cele doua modele, dar si performanta. Versiunea cu Intel va fi net mai puternica, dar cea pe AMD va avea un consum mai mic de energie. Ca tableta Satellite Click are o autonomie de 3-4 ore, dar conectata la dock-ul ce include si el baterii, autonomia se mareste pana la 6-7 ore.

Spatiul de stocare este unul standard, avand 500 GB. La capitolul conectivitate pe tableta avem micro HDMI, micro SD si micro USB. Conectata la dock, avem port USB 3.0.

Pretul nu este cunoscut, dar nu va fi unul foarte mic mai ales ca avem un hibrid foarte reusit. De asemenea, Windows-ul pe care il va folosi Satellite Click este Windows 8.

s-ar putea sa-ti placa