Acasa Telefoane Alcatel One Touch Hero

Alcatel One Touch Hero

by Dragos Schiopu

Alcatel a uimit in acest an la IFA Berlin. Noul telefon denumit One Touch Hero se incadreaza in segmentul phabet-urilor, dar vine cu un set de accesorii foarte utile si foarte apreciate de multi. Din multitudinea de accesorii se poate remarca un stylus (ca la Samsung Galaxy Note), un capac E Ink si un proiector.

Alcatel One Touch Hero 1

Sa aruncam o scurta privire pe hardware si apoi sa analizam mai bine accesoriile. Display-ul este unul foarte mare de 6 inci (de aceea se incadreaza in gama phabet-urilor) cu rezolutie full HD 1920 x 1080 avand doar 367 ppi (poate varia). Display mare si foarte bun. Dar si la capitolul procesare telefonul sta foarte bine. Un quad core de 1,5 Ghz (nu se stie ce model) si 2GB de RAM asigura rularea sistemului de operare Android 4.2 Jelly Bean. Stocarea interna este cam micuta, phabet-ul venin in doua versiuni de 8 GB sau 16 GB, dar avand suport pentru un card de pana la 32 GB. Camera este de 13 MP, iar bateria are 3,400 mAh. O noutate pentru Alcatel este incarcarea Wireless. Nici la capitolul conectivitate phabet-ul nu sta rau, telefonul avand 3G, Bluetooth 4.0, GPS (cu A-GPS).

Acum sa trecem la un capitol mai interesant, accesoriile. Alcatel One Touch Hero are un Stylus care seamana cu cel de la Galaxy Note. Pentru un telefon cu un display asa de mare un stylus este un atuu considerabil.

Alcatel One Touch Hero 3

Cel mai bun accesoriu (sau cel care mie mi-a placut cel mai mult) este capacul E Ink. Mie imi place foarte mult ideea unui capac care sa afiseze informatiile de baza ale telefonului. De asemenea, al doilea display (cel de la capacul E Ink) poate afisa diverse informatii (imagini sau text), capacul fiind cu adevarat util.

In cele din urma, un alt accesoriu destul de bun, proiectorul Pico. Personal mi se pare putin nefolositor, avand in vedere ca este un dispozitiv care consuma bateria foarte repede.

Concluzia? Alcatel One Touch Hero este un phablet care poate concura cu Galaxy Note-ul de la Samsung si se poacla clasa chiar peste Note daca Samsung nu observa avansul tehnologic al producatorilor care nu au un nume foarte cunoscut.

 

s-ar putea sa-ti placa