Acasa Portabile SanDisk a lansat noi dispozitive de stocare

SanDisk a lansat noi dispozitive de stocare

by Dragos Schiopu

SanDisk este una dintre companiile mondiale producatoare de dispozitive de stocare flash. La evenimentul Computex, compania SanDisk a anuntat ca vor intra pe piata cu noi dispozitive de stocare, portabile, cu memorie SSD de inalta performanta si memorii USB.

SanDisk-Extreme-500-900-portable-SSD

Dispozitivele cu care SanDisk vor intra pe piata, vor fi o serie de dispozitive portabile, de stocare de inalta performanta si care ofera o viteza incredibila de scriere si citire.

Seria Extreme SanDisk 500 si 900 dispune de viteze de pana la 9 ori mai mare decat cea a unui hard disk portabil. Ambele serii vin cu USB Type-C si cabluri de tip A. Seria 500 ofera utilizatorului viteza de pana la 450 mb/ secunda pentru transferul datelor si este disponibil cu o memorie de 480 GB stocare. Seria 900 ofera ce-a mai mare viteza de transfer, aceasta fiind de pana la 850 mb/secunda si este disponibila cu o memorie de 2 TB (dintre care doar 1.92 sunt disponibile utilizatorului).

Pe langa aceste 2 dispozitive portabile de stocare, SanDisk a mai anuntat si disponibilitatea a 2 stick-uri USB. Primul stick se numeste Ultra Fit USB 3.0 si vine cu o memorie de 128 GB, pe care se pot stoca filme de pana la 16 ore in format Full HD si va fi disponibil la un pret de 120 de dolari . Al doilea stick se numeste Ultra USB 3.0 si dispune de o memorie de 256 GB stocare, cu viteza de transfer de pana la 100 mb/secunda si va fi disponibil la un pret de 200 de dolari. Marimea ambelor modele sunt cat a unei monede.

Atat seria de dispozitive portabile, cat si stick-urile, sunt construite in asa fel incat sa fie rezistente la impact, mediu de utilizare si temperatura mediului.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Gadgetlab 04-06-2015 - 12:40

Modelele SanDisk 500 si 900 ofera intradevar specificatii excelente. 2TB stocare si 850 mb/s e extraordinar insa mai mult ca sigur, pretul va fi pe masura.

Comentariile sunt inchise.