Acasa Diverse Smartwatchul Blocks va rula Android Lollipop

Smartwatchul Blocks va rula Android Lollipop

by Dragos Schiopu

Unul dintre lucrurile interesante pe piata de smartwatch-uri este acela ca nu este dominata de companii mari precum se intampla in cazul telefoanelor inteligente ci permite si companiilor mici sa se impuna cu diferite modele. Dupa ce Pebble Time a fost un exemplu foarte bun in acest sens, un alt smartwatch care este foarte discutat in ultima vreme, este Blocks.

Inainte de toate ar trebui sa spun faptul ca Blocks este un gadget asemanator ca Project Ara deoarece va putea sa isi schimbe unele componente, doar daca detinatorul va dori acest lucru.

Initial se zvonea faptul ca Blocks va dispune de sistemul de operare Tizen, despre care stim deja ca este dezvoltat de catre cei de la Samsung, insa acum este ca si batut in cuie faptul ca smartwatchul va fi dotat cu versiunea de Android Lollipop.

Un alt lucru interesant este insa faptul ca nu s-a optat pentru versiunea Android Wear a Androidului, pe care o gasim pe foarte multe smartwatch-uri, optandu-se astfel pentru Lollipop. In acest sens au fost facute insa cateva declaratii in urma carora a reiesit faptul ca unul dintre principalele motive pentru care s-a optat pentru Lollipop a fost acela ca Android Wear nu permite efectuarea de apeluri.

Totusi presimt ca pana va fi lansat, data care ne este necunoscuta momentan, vor mai aparea foarte multe stiri interesante despre acest smartwatch. Deci ramaneti aproape.

blocks

s-ar putea sa-ti placa