Acasa Telefoane Samsung va lansa Galaxy J1

Samsung va lansa Galaxy J1

by Dragos Schiopu

Dupa ce acum cateva zile a fost lansat telefonul Galaxy A7, se pare ca cei de la Samsung vor sa domine piata telefoanelor inteligente astfel incat au mai lansat un model din marca Galaxy, si anume J1. Interesant este faptul ca acestia apeleaza la tot felul de noi litere si cifre pentru a oferi nume telefoanelor mobile astfel incat cred ca Samsung au pregatit o strategie de marketing foarte bun pentru acest an, lansarea celor doua telefoane fiind doar inceputul.

Deocamdata nu poate fi gasit pe piata, insa Galaxy J1 urmeaza a fi lansat zilele urmatoare. Acesta este un telefon mai micut fata de alte modele Samsung, avand o diagonala de 4.3 inch cu o rezolutie WVGA. In ceea ce priveste specificatiile telefonului, Galaxy J1 va dispune de un procesor quad core Marvell PXA1908 de 64 de biti ce functioneaza la o frecventa de 1.2 GHz. Memoria RAM va fi de 1GB iar cea interna de 4 GB. Bateria va avea o capacitate destul de buna de 1850 mAh si dispune de tehnologia Ultra Power Saving Mode. De asemenea mai trebuie sa specific faptul ca cele doua camere vor avea un senzor de 5 MP, cea principala, si 2 MP cea frontala.

Data de lansare se zvoneste a fi 14 ianuarie, adica maine, insa aceasta nu este o data sigura insa ceea ce stim cu siguranta este faptul ca va fi lansat curand. De asemenea inca nu avem detalii nici despre pretul telefonului.

samsung-galaxy-j1

 

s-ar putea sa-ti placa