Acasa Tehnologie Apple introduce o noua categorie de aplicatii

Apple introduce o noua categorie de aplicatii

by Dragos Schiopu

Poate ca de multe ori, parinte fiind, ai fost sceptic cu privire la jocurile pe care urma sa le descarci pentru copilul tau, nestiind exact daca intreg continutul aplicatiei este potrivit pentru un copil. Ei bine, Apple vine in ajutorul parintiilor si propune o solutie extrem de practica: de azi, in AppStore, exista o noua subcategorie de aplicatii, si anume ,,Games for Kids”(n.n ,,Jocuri pentru copii”), destinata exclusiv copiilor.
iOS-Kids-App-Store
Cu peste 1,4 milioane de aplicatii disponibil in acest moment pe iOS, nu este intotdeauna usor sa gasesti ceea ce ai nevoie, mai ales daca aplicatia pe care o cauti va fi utilizata de copilul tau. Astfel, noua categorie introdusa pentru cei mici este impartita in 3 subcategorii, dupa cum urmeaza: Copii cu varsta de 5 ani sau mai mici; Copii cu varsta intre 6-8 ani; Copii cu varsta intre 9-11 ani. In acest fel, cautarea devine mult mai rapida si sigura.
browse-kid-app-store
Unele dintre aplicatiile incluse au in centru atentiei personaje animate binecunoscute, cum ar fi Thomas & Friends, Club Penguin sau LEGO Ninjago. Totusi, trebuie sa mentionam faptul ca exista o multime de jocuri noi, care il vor incanta pe copilul tau, precum Calling All Mixels, Little Galaxy Family sau Color Zen Kids. Majoritatea aplicatiilor pentru cei mici nu sunt gratuite, dar in fiecare subcategorie gasesti si jocuri pe care le poti descarca fara sa platesti nimic.

Apple a trecut printr-o problema de natura juridica anul trecut, cand mai multe grupuri de oameni s-au sesizat cu privire la faptul ca orice copil poate sa descarce orice aplicatie, fara vreun control in prealabil. In ianuarie 2014, compania a fost fortata sa se judece cu Federal Trade Commission, proces in urma caruia Apple a trebuit sa restituie cel putin 32.5 milioane dolari pentru clientii nemultumiti.
kidspage
,,Games for Kids” include un e-book gratuit numit „Family time with Apps”, proiectat pentru a ajuta parintii sa gaseasca aplicatiile potrivite pentru copiii lor si sa invete cum sa le foloseasca impreuna.

s-ar putea sa-ti placa