Acasa Telefoane UTOK Dorel si UTOK Explorer – doua smartphone-uri rezistente

UTOK Dorel si UTOK Explorer – doua smartphone-uri rezistente

by Dragos Schiopu

Astazi, 13 ianuarie, UTOK a lansat doua smartphone-uri rezistente la socuri mecanice, praf si apa: UTOK Dorel si UTOK Explorer. Ambele modele au certificare IP67 ce asigura o functionare optima in cele mai dure conditii.

UTOK Dorel si UTOK Explorer

UTOK Dorel – un smartphone cu o denumire mai mult decat sugestiva pentru destinatia dispozitivului, Dorel fiind un nume asociat cu lucratorii de pe santier, in urma unei reclame TV. Nici Explorer nu se lasa mai prejos, numele ne duce cu gandul la o persoana in continua miscare si explorare a mediului inconjurator.

Cu un display IPS de 3,5 inci si un procesor Dual Core pe o frecventa de 1.2 GHz, memorie interna de 4 GB si posibilitatea adaugarii unui card de memorie cu o capacitate de pana la 32 GB, camera de 2 megapixeli, conectivitate WiFi, 3G, Bluetooth, senzor GPS, o baterie cu capacitate de 2000 mAh si sistem de operare Android 4.4 KitKat, UTOK Dorel si UTOK Explorer isi completeaza lista de specificatii cu un invelis cauciucat, certificat IP67 ce le face rezistente la praf si scufundarea in apa timp de 30 de minute.

“Modelele rugged intampina nevoia consumatorilor de a avea un telefon pe care se pot baza in orice conditii. Prin UTOK Dorel si Explorer ne asiguram ca fiecare utilizator se va bucura de rezistenta atat de necesara in mediile de lucru extreme si functiile avansate ale unui smartphone cu sistem de operare Android KitKat. Suntem convinsi ca noile smartphones isi vor gasi locul in scenarii variate, de la oameni care urmeaza cariere in medii de lucru solicitante precum constructiile, pana la cei ce petrec mult timp explorand natura, pe apa sau pe uscat.”, a declarat Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK.

Ambele smartphone-uri dispun de beneficii precum 5 ani Garantie extinsa prin aplicatia UTOK Now, o luna gratuita de filme, seriale, emisiuni inregistrate si live si meciuri de fotbal prin Seenow, o luna gratuita de acces la peste 25 de milioane de melodii prin Zonga, 100 de carti pre-instalate, accesibile prin aplicatia Elefant eBooks Reader si aplicatia sociala de going-out Getlokal.

UTOK Dorel si UTOK Explorer sunt disponibile la precomanda pe site-ul www.utok.ro, la pretul de 599 lei, livrarile incepand din data de 2 februarie 2015.

s-ar putea sa-ti placa