Acasa Electrocasnice Samsung a lansat ieri televizoarele S-UHD in Romania

Samsung a lansat ieri televizoarele S-UHD in Romania

by Dragos Schiopu

In cursul unui eveniment care a avut loc ieri, cei de la Samsung Romania au prezentat noile modele de televizoare S-UHD cu ecran curbat si noul sistem de operare Tizen, implementat pe ele. Cel mai important dintre ele, modelul de 88 inch (224 cm) a fost principala atractie a prezentarii de ieri.

Tehnologia folosita in noile televizoare S-UHD este una bazata pe cristale lichide care imbunatatesc calitatea imaginii. Este vorba despre tehnologiile Nano Crystal Color si Peak Illuminator care ofera un contrast mult mai bun, dar si mai multe nuante de culori. De asemenea, am inteles ca o parte din energia care se economiseste in cazul pixelilor din zonele intunecate ale ecranului este folosita pentru a amplifica luminozitatea zonelor luminoase, imbunatatind astfel si mai mult contrastul.

Daca doriti sa cumparati unul dintre modelele prezentate ieri, va recomandam ofertele de aici (seria JS9000).

Samsung SUHD - Digipedia

De asemenea, a fost prezentat si noul soundbar Samsung 8500, creat si el dupa o forma curbata asemenea televizoarelor prezentate, ofera o calitate imbunatatita a sunetului, dispunand de 9.1 canale audio si fiind format dintr-o boxa principala centrala + boxe secundare aflate in capetele soundbar-ului. Conexiunea la el se face fara fire, cu ajutorului protocolului Bluetooth 4.0. Daca doriti mai multe detalii despre soundbar, le gasiti pe pagina oficiala.

De asemenea, interfata sistemului de operare Tizen a fost imbunatatita pentru a permite accesul mai usor la aplicatiile si facilitatile pe care le ofera partea de smart tv a acestor televizoare. Daca sunteti interesati sa aflati mai multe despre sistemul de operare Tizen, va invit sa cititi aici articolele noastre scrise pe acest subiect.

Galerie foto

s-ar putea sa-ti placa