Acasa Portabile Samsung Galaxy Tab P1000

Samsung Galaxy Tab P1000

by Dragos Schiopu
samsung galaxy tab p1000

samsung galaxy tab p1000Daca ar fi sa va vorbesc despre aventura inceputa in urma cu cateva zile legata de acest produs nici nu as sti cu ce sa incep. O sa incep cu discutia avuta cu un coleg care se minuna de fiecare data cand ii spuneam ca face si aia si ailalta. la un moment dat m-a intrebat, bah dar tableta asta face de toate?

Mie personal nu-mi plac produsele Apple dar nici nu le-am incercat vreodata ca sa vorbesc dintr-o pozitie mai obiectiva despre ele. Cert e ca nu-s fitos iar cum produsele Apple au fost luate in mare parte de oameni pentru a isi afisa statulul lor social am considerat ca nu e cel mai bun brand pentru mine. Poate cand voi avea unu in teste imi voi schimba parerea.

Ce am descoperit la Galaxy Tab in primele zile a fost modul incredibil de a imi reorganiza viata. Si modul in care s-a facut a fost destul de simplu. Tot ce am vrut sa fac a fost sa imi verific mailul, si odata cu asta m-am trezit cu contactele calendarele si chiar si poze vechi de pe picasa disponibile pe tableta. Asta mi-a placut. Am vazut asta ca o extensie a pc-ului si a produselor care le foloseam acasa.

Apoi am reusit pentru prima oara in ultimii 2 ani sau poate si mai mult sa citesct o carte, mai mult chiar sa o si termin in aceasi zi in care am inceput-o. Tot datorita lui. Si cred ca e primul device pe care il „citesc” cu placere. Si da, nu am incercat kindle.

Am fost fascinat ca pot sa vad foarte usor filmele de pe youtube, ca totul e asa de simplu de folosit, si uneori intuitiv. Alteori descoper lucruri noi din greseala.

Bateria pe wireles aproape tot timpul tine mai mult de o zi, ceeea ce e o performanta greu de egalat de un telefon mobil. Un alt lucru care imi place e faptul ca nu se incalzeste precum laptopul asa ca nu imi bat capul daca il bag pornit in sac sau il uit prin pat si nu are cum sa se aeriseasca.

Nu am testat inca GPS-ul dar sunt sigur ca merge bine. Defapt l-am testat ca merge dar nu vreau google maps si net, vreau sa pun ceva gen iGo pe el daca nu chiar iGo-ul.

P.S. Daca avem ceva noroc la campania Quickmobile vom avea un iPad 2 de testat si eventual dat la ceva bloggeri in teste.

s-ar putea sa-ti placa

2 comentarii

waven 22-03-2011 - 21:55

Sau poate, dacă sunteți cuminți poate primiți chiar voi de la ceva bloggeri în teste vreun … iPad. Cine știe …

Comentariile sunt inchise.