Acasa Telefoane Samsung Galaxy S6 Edge a fost supus unor teste extreme de anduranta

Samsung Galaxy S6 Edge a fost supus unor teste extreme de anduranta

by Dragos Schiopu

samsung-galaxy-s6-survives-drop-test-scratch-test-smash-test-raquo-phoneradar1

Dupa cum bine stiti acum cateva saptamani la MWC 2015 au fost lansate unele dintre cele mai rezistente si mai performante telefoane, insa cei care au spart gheata au fost dezvoltatorii de la Samsung care au prezentat doua dintre cele mai reusite telefoane din toate timpurile, Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy s6 Edge. Desi majoritatea utilizatorilor au fost de parere ca noile telefoane a celor de la Samsung au imprumutat cateva elemente, din punct de vedere grafic de la iPhone, se pare ca terminalul incepe sa devina din ce in ce mai apreciat si asteptat.

Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge combina unele dintre cele mai importante elemente pentru un telefon, fapt pentru care le face apreciate si respectate de toata lumea. Cu siguranta nu ati vrea ca atunci cand va achizitionati unul dintre aceste telefoane sa le loviti sau sa le supuneti unor teste de anduranta, insa cativa utilizatori de pe Youtube au vrut sa dovedeasca cat de rezistent este noul Galaxy S6, cat de mult poate rezista in fata celor mai periculoase teste, prin care nici-un telefon nu o sa treaca vreodata in viata reala.

https://youtu.be/_r5BFHDnCTs

Telefonul este aruncat cu o forta extrem de mare, care ar sparge orice ecran de la telefon, insa nu si pe cel al lui Samsung Galaxy S6 Edge, care s-a dovedit a fi extrem de rezistent. Terminalul celor de la Samsung a fost supus unora dintre cele mai grele teste, insa le-a trecut cu bine, atragand astfel tot mai multe persoane de partea lui si facandu-l sa fie tot mai dorit.

Telefonul celor de la Samsung nu este singurul supus unui asemenea test, si HTC One M9 a fost supus aceluias tratament, insa nu s-a descurcat la fel de bine, ecranul fisurandu-se de la prima aruncare.

Desigur, aceste teste au rol informativ, nimeni in viata reala nu ar vrea sa isi arunce telefonul.

s-ar putea sa-ti placa