Acasa Diverse Pebble Time a depasit toate recordurile pe Kickstarter

Pebble Time a depasit toate recordurile pe Kickstarter

by Dragos Schiopu

Pebble Time a devenit oficial cel mai dorit ceas inteligent de catre pasionatii de gadgeturi inteligente astfel incat a reusit sa doboare o multime de recorduri pe Kickstarter. Acesta, atunci cand a fost adaugat pe lista de proiecte ce aveau nevoie de finantare, avea nevoie de o suma de 500.000 de dolari insa Pebble Time a impresionat atat de multi utilizatori incat a reusit sa stranga o suma incredibila de 20.000.000 de dolari de la cei care isi doresc sa se asigure ca vor fi detinatorii unui Pebble Time.

Campania de finantare a reusit sa depaseasca pragul de un milion de dolari in doar 49 de minute, dublul sumei pe care acestia o doreau initial. Astfel a reusit sa obtina titlul de cea mai mare campanie de finantare pe care Kickstarter a inregistrat-o vreodata, Pebble Time reusind sa adune o suma de 20.3 milioane de dolari de la un numar de 78.000 de oameni in doar 30 de zile. Trebuie sa zicem si faptul ca recordul anterior era detinut de primul model Pebble care inregistrase suma de 13.4 milioane de dolari.

Nu toti acesti bani vor fi folositi pentru Pebble Time ci o parte va fi folosita pentru a produce bratari inteligente care vor interactiona foarte bine cu Pebble Time.

Ceasul inteligent al celor de la Pebble va incepe sa fie livrat peste cateva luni. Acesta va avea un pret de 200 de dolari, varianta standard, si 300 de dolari modelul din otel inoxidabil.

pebble time steel

s-ar putea sa-ti placa