Acasa Jocuri Fast & Furious: Legacy disponibil pe Android si iOS

Fast & Furious: Legacy disponibil pe Android si iOS

by Dragos Schiopu

Jocul Fast & Furious: Legacy este disponibil pentru toate dispozitivele cu Android si iOS. Jocul este disponibil de ceva vreme in magazin Play si in magazin iTunes si vine pentru a multumi fanii filmului Fast & Furios si pe partea de gaming. Filmul Fast & Furious 7 va debuta din 3 aprilie in cinematografele din SUA.

fast-furious-legacy

Jocul este dezvoltat de catre Kabam. Fast & Furious: Legacy este un joc de actiune-curse, care recreeaza momentele din toate cele 7 sezoane ale filmului Fast & Furios.

In joc vei putea concura impotriva altor echipe pe curse cu locatii din film, cele mai interesante locatii sunt Rio, Tokyo si LA iar in joc veti putea alege din cele 50 de masini cu care va veti intrece cu alte echipe, dintre care marea majoritate din masini sunt din filmul Fast & Furious.

Trailer-ul pentru Fast & Furious: Legacy este unul foarte reusit iar pe mine m-a convins ca acest joc merita jucat, din aceasta cauza astept ca jocul sa fie disponibil si pentru dispozitivele cu Windows Phone.

https://www.youtube.com/watch?v=fH-_lMW3IWQ

Jocul este gratuit pentru cele 2 sisteme de operare, dar costul unei achizitii in joc porneste de la 24,91 Ron si poate ajunge pana la suma de 499,27 Ron. Jocul se poate descarca gratuit de aici pentru Android (este necesara versiunea de Android 4.0 sau mai mare) si de aici pentru dispozitivele cu iOS.

 

s-ar putea sa-ti placa