Acasa Telefoane Samsung Galaxy Note Edge vine si intr-o editie de cristal

Samsung Galaxy Note Edge vine si intr-o editie de cristal

by Dragos Schiopu

Samsung vine din nou cu ceva special, scump si de mare calitate. Poate va ganditi ca e vorba de o super carcasa rezistenta, dar nu, acestia vin cu o editie limitata pentru Galaxy Edge, ceva cu care se pot mandri si in domeniul de business. Dupa ce Note 4 a primit si el o asemenea carcasa se pare Note Edge nu se lasa mai prejos.

SAM3596

Dupa cum bine stiti cei de la Samsung sunt obisnuiti sa lanseze unele dintre cele mai bune telefoane din lume, Galaxy Note spre exemplu are cel mai mare procent atunci cand vine vorba de vanzari pe piata IT. Cei de la Samsung au anuntat in urma cu cateva zile ca vor lansa o editie premium a lui Note Edge, cu o carcasa batuta in cristale Swarovski.

Lasand la o parte faptul ca este doar un simplu telefon, pretul pe care il va avea acesta va fi enorm de mare. Editia premium nu va avea mari sanse, analizand pretul enorm pe care ar trebui sa il aiba. Conform informatiilor primite de catre cei de la Samsung se pare ca viitorul lor telefon premium are 1.800 de cristale Swarovski batute pe carcasa.

Cristalele reprezinta o celebra pictura de-a lui Albrecht Dürer din 1508 denumita „Praying Hands”. Pentru conceperea acesteia au contribuit si cei de la Crystalize Your Design, cea mai populara companie atunci cand vine vorba de customizarea carcaselor de telefon cu cristale Swarovski.

Dupa spusele celor de la Samsung telefonul se va produce in editie limitata si se va distribui doar in cantitati mici. Cu siguranta cei de la Samsung sunt de parere ca nu e intocmai cea mai buna afacere pe care au facuto in ultimii ani, cu toate ca telefonul este dedicat mai mult sistemului Business.

Deocamdata nu se stie pretul acestuia dar trebuie luata in calcul suma unui Edge normal la care se mai adauga inca cateva sute de euro.

s-ar putea sa-ti placa