Acasa Diverse Google lanseaza extensia .how

Google lanseaza extensia .how

by Dragos Schiopu

De cand internetul este tot mai usor de accesat si tot mai ieftin, acesta a devenit ceva fara de care ne-ar fi mai greu sa ducem o viata usoara. Un bun exemplu in acest caz ar fi faptul ca de fiecare data cand nu stim cate ceva, primul lucru pe care il facem este sa cautam pe internet informatii. Astfel internetul este plin de site-uri care ofera tutoriale din toate domeniile, incepand de la tutorialele pentru calculatoare de genul cum sa iti instalezi singurul Windows si terminand cu tot felul de tutoriale despre cum sa gatesti, cum sa iti faci o bratara samd.

Google se pare ca s-a gandit la acest gen de site-uri si astfel a lansat special pentru ele extensia .how. Personal o privesc ca o idee buna, mai ales pentru site-urile cu continut in engleza. Astfel in urmatoarele zile cu siguranta va fi o batalie continua pentru domenii premium precum makemoney.how, sing.how, getrich.how samd.

Totusi un domeniu premium nu poate fi cumparat cu doar cativa euro sau dolari ci acestea un pret mai mare. De exemplu daca intram pe get.how pentru a ne inregistra un domeniu si cautam domeniul playgames.how, acesta are un pret de aproximativ 50 de dolari in timp ce domenii premium precum makemoney.how, sing.how sau dance.how au un pret de aproximativ 700 de dolari.

Cred insa ca merita sa iti cumperi un astfel de domeniu deoarece cautarile cu termenii how sau cum sa, sunt foarte populare si astfel cred ca cei de la Google vor favoriza site-urile cu aceasta extensie oferindu-le o pozitie fruntasa. Nu putem fi siguri insa de nimic anume deoarece Google este un motor de cautare care reuseste sa ne surprinda mereu astfel incat nici nu mai stim ce sa facem pentru ca acesta sa ne indexeze mai bine site-urile si sa ne trimita mai multi vizitatori.

gethow

s-ar putea sa-ti placa