Acasa Telefoane Galaxy Note 8.0 versus Apple Ipad Mini

Galaxy Note 8.0 versus Apple Ipad Mini

by Dragos Schiopu

Samsung Galaxy Note 8 Gandit ca un competitor pentru iPad Mini de la Apple si dotat cu un procesor Quad Core de 1,6 GHz, Samsung Note 8.0 este un telefon tableta care se lauda ca intruneste tot ce este mai bun in materie de performanta si modernitate. Carcotasii ar putea sa comenteze legat de faptul ca este un telefon cam mare si ar avea dreptate daca ar fi numai un telefon…, dar Samsung Note 8 e o imbinare fericita a celor doua functii ( tableta si telefon mobil).

Ecranul  LCD de 8 inch cu sistem Android 4.2 ofera nu numai o claritate superioara, ci si posibilitatea de a rula mai multe programe in acelasi timp sau de a imparti ecranul in doua spatii de lucru independente. Pentru pozele tale, camera are o rezolutie de 5 megapixeli care se pot stoca linistite pe o  memoria interna care cuprinde pana la 32GB, dar se poate dubla cu ajutorul cardurilor microSD.

Bateria de 3.100 mAh permite telefonului o mai mare autonomie si  tot in acelasi scop vorbim si de aplicatia Vizionare rapida, cu care se poate naviga in viteza printre imagini, fara a mai fi nevoie sa se deschida fisierele. Aceasta optiune duce atat la economie de timp pentru utilizator, cat si la economia de energie pentru telefon.

Totul la aceasta tableta telefon este gandit pentru beneficiul utilizatorului: cu doar o comanda pe ecran ( Nota pop-up) se poate transmite un mesaj rapid catre un prieten; cu ajutorul aplicaţiei S Planner/S Note se pot realiza notite scrise de mana, notite care se pot folosi la nevoie (se pot adauga chiar pe spatele fotografiilor) sau se pot trimite cu un singur clic pe mail. Astfel, scapam de grija agendei de buzunar.

Consideram ca cele 3og si 1mm pe care le are in plus Galaxy Note 8.0 sunt justificate data fiind dubla utilizare, ca tableta si telefon mobil si vor impune modelul pe piata. Cel putin o perioada, adica pana la contra ofensiva Apple.

s-ar putea sa-ti placa

3 comentarii

Dragos Schiopu 26-02-2013 - 17:51

Sper sa o avem cat mai curand in teste.

Dragos Schiopu 26-02-2013 - 18:14

dasdaasd

Comentariile sunt inchise.