Acasa Portabile Asus PadFone Infinity

Asus PadFone Infinity

by Dragos Schiopu

ASUS-Padfone-Infinity-400x250Asus PadFone Infitity este noul flagship al companiei, un telefon ce se poate introduce in slotul special al tabletei, devenind una cu tableta.

Telefonul exceleaza atat din punct de vedere estetic, cat si tehnic. Este un telefon foarte bine finisat, dar are si un hardware ce il face un concurent direct pentru HTC One  sau chiar Samsung Galaxy S4. Telefonul vine cu un chipset  foarte puternic, Qualcomm Snapdragon 600 cu procesor quad-core tactat la 1,7 GHz si 2GB de RAM. Puterea de procesare al acestui telefon il situeaza printre cele mai bune telefoane din 2013.  Dar telefonul dispune si de un display de 5 inci IPS Full HD cu 441 ppi (pixels per inch). Memoria interna este de 64 GB, foarte impresionant pentru Asus. Camera de 13 MP filmeaza la Full HD ( 1080p la 30 fps).

Padfone-54

Din start iese in evidenta designul telefonului, care este magnific, Asus PadPone fiind cel mai frumos telefon construit pana acum de Asus, iar dupa parerea mea nu este egalat de nici un alt telefon la design.

Tableta de care dispune acest telefon are 10.1 inci si promite o autonomie foarte mare. Asus PadFone are o autonomie de 19 ore ( utilizand 3G-ul ), iar dock-ul ofera 40 de ore de autonomie.

De asemenea, un telefon din categoria high end nu poate veni fara LTE sau NFC. Dupa cum era de asteptat, noul Asus PadFone Infinity vine cu tehnologia 4G (100Mb/s LTE si 42Mb/s DC-HSPA+), iar ceea ce este foarte interesant, logoul de pe spatele telefonului are rolul de NFC.

 

MAI MULTE ARTICOLE DE LA MOBILE WORLD CONGRES 2013: #mwc2013

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.