Acasa Tehnologie Alcatel One Touch Idol X

Alcatel One Touch Idol X

by Dragos Schiopu

Noul smartphone lansat de cei de la Alcatel face parte din categoria phablet-uri, deoarece prezinta un display de 5.0 inci cu 441 ppi  (pixels per inch). Este impresionant pentru un producator ca Alcatel sa creeze un astfel de telefon, unul de top. Trebuie mentionat ca display-ul este de tip edge to edge si are o rezolutie Full HD ( 1920 x 1080).

alcatel-one-touch-idol-x

Procesorul de care dispune acest smartphone este un quad core tactat la 1,5 Ghz, iar ceea ce este surpinzator este camera. Telefonul vine in doua versiuni, una in care dispune de o camera de 8 MP si una in care camera are 13MP. Nu se stie inca exact daca vor fii disponibile ambele modele ( diferenta fiind camera ).

S-a pus accent foarte mult pe design, iar asta poate observa oricine. Telefonul arata foarte bine, imbinand perfect puterea de procesare cu aspectul placut. Nu vine insa si cu LTE sau NFC, dar are un atu, sistemul de operare care este Android 4.2, care ruleaza perfect cu ajutorul procesorului quad core. Bateria nu este foarte mare, 2000 mAh nu este prea mult pentru un smartphone cu un display de 5 inci si un procesor quad core, dar probabil va rezista o zi fara sa fie incarcat.

MAI MULTE ARTICOLE DE LA MOBILE WORLD CONGRES 2013: #mwc2013

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.