Acasa Tehnologie Sa ne jucam cu Romotive

Sa ne jucam cu Romotive

by Dragos Schiopu

A aparut Romotive dispozitivul-mobil de entertaiment pentru oamenii mari dar si pentru copii desigur.

Ce face acesta?

Romotive a fost proiectat pentru amuzament mai degraba decat pentru functii si aplicatii. Arata precum un vehicul pe seníle si este prevazut cu un suport pentru display.

Se controleaza de la distanta cu ajutorul unui gadget care dispune de tehnologia WiFi. Planul de inclinare al suportului pentru display este de 15 grade catre in fata si 45 de grade catre in spate.

Robotelul Romotive, Romo dupa cum il alinta producatorii, este capabil sa detecteze starea de spirit a persoanelor care il privesc si sa reactioneze asemenea acestora.

Designul sau este unul prietenos chiar si atunci cand adopta fete triste. Poate sa aduca si cafeaua, sa se dea peste cap sau sa se joace cu animalele de casa. Este posibil ca acestea sa nu fie insa la fel de prietenoase precum este el.

In suportul destinat display-ului putem folosi pe dock station gadgeturi precum iPhone 4, iPhone 4S, iPod Touch 4th Generation, iar printre dispozitivele cu care-l putem controla la distanta pe Romo se numara iPod Touch 3rd Generation, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 3GS, iPad 2, Noul iPad.
Romo se incarca prin simpla conectare la un dispozitiv, folosind un cablu usb. In acelasi timp incarcatorul special din interiorul dock-station-ului poate incarca si telefonul. Bateria acestuia dureaza destul de mult chiar si la o utilizare indelungata.

Personalitatea puternica pe care o are te face sa-l indragesti din prima clipa. Este foarte expresiv si s-ar putea sa ti se para un bun confident. Romo poate fi si romantic, dar inca este in cautarea marii iubiri pe care producatorii se gandesc sa i-o gaseasca. Probabil o va chema Julia si va fi la fel de sociabila si expresiva. Pana atunci nu ne ramane decat sa ne distram cu Romo cu fetele lui haioase si sunetele funny pe care le scoate.

s-ar putea sa-ti placa