Acasa Tehnologie Ericsson Application Awards 2013

Ericsson Application Awards 2013

by Dragos Schiopu

Ericsson Application Awards este o competitie de creativitate in care se pune la incercare imaginatia programatorilor care creeaza aplicatii mobile. Competitia se desfasoara la nivel global si are premii generoase, dar fondul de premiere a fost conceput si pentru competitii regionale. Premiile mari in valoare de 25000 de euro, 10000 de euro si 5000 de euro pentru primele trei locuri clasate la sfarsitul competitiei, sunt menite sa stimuleze creativitatea participantilor si un pas important in cariera pentru castigatori.

Cele doua sectiuni din acest an vor fi destinate pe de o parte studentilor iar pe de alta parte companiilor cu mai putin de 100 de angajati. Ericsson Application Awards este o competitie de pe urma careia tinerii studenti si companiile mici se pot face cunoscute se pot promova prin intermediul acesteia in functie de aplicatiile mobile pe care le inscriu in concurs si impactul acestora asupra utilizatorilor.

Tema pe baza careia se vor dezvolta aplicatiile pentru sistemul de operare Android este „Apps for City Life” si este ideea Ericsson in viziunea careia societatea este bazata pe tehnologie prin intermediul retelelor broadband, serviciilor si aplicatiilor mobile.

In anul 2012 o aplicatie dezvoltata in Kenya a fost castigatoare la categoria destinata companiilor. Aceasta a fost aplicata in cadrul sistemului medical. La categoria studenti a iesit castigatoare o aplicatie destinata pentru chat si pictura creata de studenti din China.

Sursa: computerblog.ro

s-ar putea sa-ti placa