Acasa Diverse De-a joaca pe console

De-a joaca pe console

by Dragos Schiopu

In general, barbatii au si ei niste pasiuni mari si late. Includem aici printre cele mai raspandite femeile frumoase, si daca e cu putinta, gospodine si inteligente, masinile cu cat mai multi cai putere ca sa aiba impact la femei, sporturile, in speta: fotbalul . Putem adauga si cateva randuri de beri cu voie buna intr-o seara cu gasca de prieteni.

Lista insa nu ar fi completa daca nu am imbogati-o cu inca o pasiune mistuitoare: jocurile pe PC sau consola. De fapt, indiferent de dispozitivul folosit pentru a abuza, gaming-ul e parte integranta din viata multor barbati. Indiferent ca incingi o FIFA in retea, sau ca stai zile si nopti albe cu ochii lipiti de ecran, cu cola si chipsuri in fata, urmarind atent ce iti mai omoara dragonul fermecat din jocurile cu strategie, jocurile video ne mananca amar de timp daca ne lasam prinsi in mreje. DAR NE PLACE 🙂

Pentru unii reprezinta un simplu hobby, sa se mai deconecteze si ei. Pentru altii e o evadare din cotidian intr-o lume virtuala. Pentru altii e chiar o metoda de a-si castiga traiul, chiar. In orice caz, barbatii sunt interesati si la curent cu ce se mai invarte prin tehnologie. Asa ca daca vorbim de accesorii gaming care sa faca experienta cat mai palpabila, un gamer care se respecta trebuie sa detina tot arsenalul la indemana. Cand arsenalul pateste vreun pocinog, se apeleaza la un service console unde “pacientul” primeste tratament. Face totul parte din volumul de atentie pe care un gamer dedicat il dedica setului nou de jucarii.

Avand in vedere ca traim intr-o era in care jocurile noi aparute sunt de regula testate inainte de a fi cumparate pentru a se convinge si gamer-ul daca se merita investitia, se apeleaza la servicii de modari console. Aceleasi servicii va ofera si posibilitatea de backup al jocurilor originale si pretioase pe un HDD. Prin modari soft sau cu chipuri de modare se poate astfel obtine un Xbox sau un Playstation 3 nitel “modificat genetic”, in care consola sa poata suporta si rula, variante schimbate in unele parti din structura jocului si acele pretioase backupuri

Unul dintre liderii industriei de modari console, service si accesorii gaming, ar fi cei de la Modchip-land: www.modchip-land.com , de care si voi ati fi placut impresionati, datorita multitudinii de accesorii gaming si chipuri de modare pentru Xbox 360, Playstation 3, Nintendo Wii pe care le ofera la pachet cu instalarea si mentenanta lor.

E o practica des intalnita in industrie si a devenit aproape o cutuma, o lege nescrisa. Insa, esential e ca, daca jocul convinge, e de datoria morala a jucatorului sa bage mana in buzunar si sa rasplateasca efortul gastii de programatori, designeri si alti membri de la felurite departamente care au lasat sudoare si sange ca sa iasa jocul cum trebuie. Implinirea acestei obligatii tine de o conduita si de o eticheta sanatoasa pentru ca ambele laturi ale industriei, creatorii si jucatorii sa coabiteze fara obstacole mai departe in acest habitat fascinant care este industria de gaming.

s-ar putea sa-ti placa