Acasa Portabile Review: Samsung Level Box

Review: Samsung Level Box

by Dragos Schiopu

Samsung Level Box este o boxa portabila ce ofera o foarte buna conectivitate prin functiile Bluetooth si NFC. Este un dispozitiv compact din metal ce face parte din noua serie audio Level.

Samsung level box

Samsung devine treptat un competitor pentru toate categoriile electrocasnicelor si electronicelor. O companie atat de mare aduce un dispozitiv compact si promitator si anume Samsung Level Box. Este o boxa portabila premium daca pot spune asa pentru ca vine intr-o carcasa metalica. Pana si butoanele sunt din metal, inclusiv grilajul metalic ce protejeaza difuzorul. Avem practic o bucata de metal foarte bine finisata pentru a ajunge in acest stagiu alaturi de un hardware bun.

Conectivitatea acestei boxe la un telefon mobil se face destul de rapi si simplu. Practic se poate folosi ori functia NFC ori cea Bluetooth. Eu am preferat sa o folosesc pe cea din urma, ia conectarea s-a realizat destul de rapid. Imediat dupa ce am realizat conexiunea dintre telefon si boxa am remarcat si cele patru butoane care are si functia de a raspunde la telefon sau de inchide apelul curent.

Sunetul pentru aceasta boxa este clar si bun, dar nu se aude chiar atat de tare. Pentru atat aluminiu se putea si mai bine, dar per total boxa este excelent.

Pret

Am gasit-o la eMAG.ro in sectiunea resigilate le pretul de 359 lei.

Conculuzii

Pro:

-design

-componente de calitate, carcasa de metal

-buton pentru apel

Contra:

-sunet bun, dar volumul nu este prea mare

Galerie foto Samsung Level Box

s-ar putea sa-ti placa