Acasa Portabile Review: Cosmote MyTab

Review: Cosmote MyTab

by Dragos Schiopu

Cosmote MyTab este o tableta bine construita, cu performante acceptabile si care este construita de catre cei de la Allview si personalizata special pentru operatorul de telecomunicatii Cosmote, tableta care sta la baza acestei personalizari fiind Alldro 3 Conect.

cosmote_my_tab

Procesorul Dual Core de 1GHz o face foarte utila pentru navigare web si, de ce nu, pentru aplicatia speciala Dolce TV cu care vine in dotare si pe care nu am putut sa ma joc neavand o conexiune la internet via Romtelecom sau Cosmote. Mi-am instalat-o pe Note2 si in curand sper sa imi procur noua cartela de internet pentru a avea acces si la aceasta aplicatie.

Revenind la tableta, aceasta are o baterie de 6000 mAh ce permite 5-6 ore de functionare fara probleme, ecran de 9.7 inch si o rezolutie de 1024×768 pixeli care ofera o vizibilitate buna, dar nu excelenta. De fapt, marea mea problema cu tabletele astea romanesti o reprezinta ecranul pe care nu se vede „cristal clear” ca pe tabletele de top. E drept, nici pretul nu se compara. Oricum, filmele HD se vad bine pe ea. Camera foto nu am apucat din pacate sa o mai testez, asa ca tot ce pot sa va spun este ca are 5Mpx.

Un alt plus al tabletei este faptul ca ofera conectivitate 3G, astfel ca nu ai nevoie de cablu OTG si modem usb pentru conectare 3G, doar de cartela.

Preturi si planuri tarifare

Tableta poate fi cumparata si la liber, la pretul de 999 lei, dar mult mai tentanta este oferta de 1 leu impreuna cu abonamentul ConectT.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Marian 21-03-2013 - 19:34

Interesanta tableta.

Comentariile sunt inchise.