Acasa Diverse Costul de productie pentru Samsung Galaxy S4 este de 244 Dolari

Costul de productie pentru Samsung Galaxy S4 este de 244 Dolari

by Dragos Schiopu

Costul de productie pentru noul Samsung Galaxy S4, lansat de mami putin de o saptamana, ajunge la 244 de Dolari, potrivit firmei de cercetare IHS iSuppli, pe cand Sud-Coreenii estimeaza pretul de retail al smartphoneului la aproximativ 650 de Dolari.

Ecranul de 5,0 inch (4,99) a ridicat costul de productie pentru cea mai ieftina versiune de Galaxy S4 de 16 GB cu 15% mai mult decat vechului Galaxy S3. Toate acestea in timp ce costul de constructie al lui iPhone 5 ajunge la 207 Dolari dupa estimarile companiei de cercetari IHS iSuppli, facute in luna septembrie 2012, atunci cand Apple a lansat cel mai nou iPhone.

Desi piesele lui Galaxy S4 nu sunt foarte diferite fata de Galaxy S3, noul smartphone de la Samsung include unele componente imbunatatite care ii sporesc atat functionalitatea cat si costul de productie. Costul a fost estimat doar printr-un calcul al pretului pieselor fara dezmemrarea telefonului si ar putea fi modificat dupa o examinare mai amanuntita a componentelor.

Noul Samsung Galaxy S4 va fi lansat la sfarsitul lunii aprilie 2013, data oficiala pentru Statele Unite ale Americii fiind 26 aprilie.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

CS 19-03-2013 - 21:16

nu mi se pare mult

Comentariile sunt inchise.