Acasa Jocuri Razer Edge disponibil pentru pre-order

Razer Edge disponibil pentru pre-order

by Dragos Schiopu

Pasionatii de jocuri primesc o noua veste buna. In cadrul Mobile Wolrd Congress 2013 este dezvaluita data de 1 martie, data in care Razer Edge este disponibila pentru pre-order. Dupa cum stim tableta este unul dintre cele interesante gadget-uri prezentate la inceputul anului la CES 2013.

razer-edge-usp2-b

 

Potrivit anuntului precedent, Razer Edge se afla in topul device-urilor portabile destinate gaming-ului disponibile pe piata.

Razer promite doua varinate ale tabletei, Edge si Edge Pro. Versiunea stock va dispune de un procesor Intel Core i5, grafica fiind asigurata de nVidia GeForce GT640 LE, iar datele pot fi stocate pe un hard disk de 64GB.

Varianta Pro a tabletei dispune de un procesor Intel Core i7, spatiu de stocare de 128GB sau 256GB, insa grafica este asemanatoare cu cea a modelului de baza.

razer-edge

Ambele tablete au display-ul de 10.1 inch avand o rezolutie de 1366 x 768, ruleaza Windows 8, iar in ceea ce priveste pretul acesta este cuprins intre 999 de dolari si 1450, in functie de dotarile preferate.

Pachetul Razer Edge poate contine, pe langa tableta, o tastatura dedicata, un controller special dar si controllere independente. Mai mult decat atat, puteti trai experineta gaming-ului oferit de PC avand posibilitatea de a conecta tableta la televizor sau la monitor.

Razer-Edge (1)razer-edge-_7_

Dupa cum stim, Razer Edge este rezultatul obtinut dupa ce 10 mii de pasionati ai jocurilor si-au exprimat dorintele cat si pretul pe care sunt dispusi sa-l plateasca pentru o asemnea tableta.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.