Acasa Computere Razer dezvaluie cel mai subtire Ultrabook pentru jocuri

Razer dezvaluie cel mai subtire Ultrabook pentru jocuri

by Dragos Schiopu

blade-14inchRazer este un nume foarte cunoscut in cercurile si industria de gaming serios, fiind cunoscut ca un producator de periferice extrem de bine proiectate, rezistente, functionale si foarte scumpe.

De fapt, sunt singura companie care produce hardware pentru gaming care detine laboratoare de cercetare si dezvoltare axate exclusiv pe imbunatatirea interfetelor pentru gaming.

Compania este extrem de implicata in industria de jocuri, fiind un pionier in ceea ce se numeste eSports, organizand primul turneu mondial cu premii de o suta de mii de dolari in 2000.

In ultima vreme se pare ca Razer investesc niste resurse serioase pentru a crea si alt hardware in afara de periferice, cum ar fi tableta Edge care a fost prezentata la CES, dar noi vom discuta azi despre o noua versiune a laptopului lor numit Blade, ceea ce ei numesc ‘cel mai subtire Ultrabook pentru jocuri din lume‘.

Inainte sa aruncam o privire in interiorul laptopului, trebuie sa ne uitam la dimensiunile laptopului, sa vedem cat de ‘cel mai subtire’ este.

Ei bine, are 345 milimetri latime, 235 milimetri in adancime iar grosimea acestuia este de un minuscul 16.8 milimetri, toate acestea intr-o greutate de 1.9 kilograme.

blade-thinner-than-a-dimeNoul Blade vine cu un monitor de 14-inch pe LEDuri cu o rezolutie maxima de 1600 x 900. Monitorul va afisa imaginile date de o placa video Nvidia GeForce GTX 765M cu 2GB GDDR5, care ar trebui sa fie mai mult decat capabila sa ruleze jocurile cu cele mai mari cerinte grafice. Laptopul vine si cu o iesire HDMI pentru a putea fi conectat la un monitor mai mare daca asta se doreste.

Interiorul acestuia contine 8GB de RAM, un procesor Intel Core de a patra generatie, si la capitolul hard-uri acesta vine cu trei optiuni de SSDuri SATA III: 128GB, 256GB sau 512GB.

Alte caracteristici standard cu care acesta vine includ trei porturi USB 3.0, wireless, o baterie pe litiu-ion la 70Wh si un adaptor de 150W. Blade vine cu Windows 8 pre-instalat – ceea ce este o alegere cel putin ciudata considerand reputatia pe care acest sistem de operare il are in cercurile de gaming.

Razer vor incepe sa ia comenzi pentru noul Blade incepand cu data de 3 iunie, exact inaintea de conferinta E3. Pretul incepe de la 1,800 de dolari si va urca depinzand de care varianta de SSD alegeti.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.