Acasa Tehnologie Qualcomm Snapdragon 810 va suporta LTE Cat. 9

Qualcomm Snapdragon 810 va suporta LTE Cat. 9

by Dragos Schiopu

Qualcomm Snapdragon 810 va suporta modem LTE categoria 9 ceea ce va permite viteze de download de pana la 450 Mbps. Aceasta viteza este foarte mare, avand numeroase avantaje. Din nou, Qualcomm demonstreaza ca seria 800 este cea mai buna serie de procesoare mobile, lasand in urma producatori precum Intel. De MediaTek nici nu poate fi vorba, producatorul chinez neavand niste procesoare atat de bune pentru a concura cu seria 800 de la Qualcomm, poate cu seria 600.

Qualcomm

Qualcomm va implementa un modem integrat in Snapdragon 810 care va suporta LTE de categoria 9. Asta inseamna o viteza foarte buna de download. Procesorul este un octa core de 64 de biti, astfel puterea de procesare foarte mare de care va dispune Snapdragon 810 alaturi de un modem LTE de categoria 9 vor face un model de top din acest procesor. Sa nu uitam ca seria 800 este foarte eficienta energetic. Si Snapdragon 810 va avea o eficienta marita la consumul de energie, depasind Snapdragon 801 la autonomie. Este si normal, deoarece procesorul va fi pe 64 de biti.

Partea buna la acest procesor este compatibilitatea cu majoritatea standardelor pentru telefoanele mobile. Astfel Qualcomm Snapdragon 810 va avea 4G LTE Cat. 9, dar si GSM/EDGE, CDMA1x/EVDO, TD-SCDMA si WCDMA/HSPA+. Pentru Romania este necesar frecventa GSM si WCDMA 900/2100 Mhz.

Noul procesor va fi prezent pe flaghsip-urile companiilor, dar este posibil sa il vedem si la alte modele de telefoane chinezesti.

s-ar putea sa-ti placa