Acasa Electrocasnice Purificator aer CA401 Clean Air Optima

Purificator aer CA401 Clean Air Optima

by Dragos Schiopu

Este lesne de inteles cat de important este ca in casa ta sa existe in permanenta aer proaspat si curat. Foarte multe persoane nu constientizeaza acest lucru, desi aparent se supun unor semne ce tin de lipsa aerului proaspat. De exemplu foarte putine persoane stiu despre faptul ca durerile de cap sunt provocate adesea de lipsa oxigenului aerului dintr-o incapere.

Iar acesta este unul dintre cei mai importanti factori, dar nu singurul. Si pentru ca am inceput prin a va spune cat de importanta este calitatea aerului pe care il respiram, am sa vorbesc in acest articol despre purificatorul de aer CA401 Clean Air Optima. In cele ce urmeaza iti voi spune de ce este necesar un astfel de aparat de purificare a aerului, dar pentru o mai buna intelegere si exemplificare am sa va las mai intai cateva elemente ce tin de specificatiile tehnice ale acestui aparat.

Specificatii ale purificatorului de aer CA401 Clean Air Optima

 • potrivit pentru incaperi pana la 60 mp;
 • debit de aer – 50 mc/h;
 • tehnologie filtrare – plasma/ionizare/filtru electrostatic/lampa UV;
 • trepte de viteza – 3 (low, medium, high);
 • tensiune de racordare – 220 v/ 50 Hz;
 • consum de putere – 25 W;
 • lampa UV cu durata mare de viata – 20.000 ore de functionare;
 • zgomot – 35 dB;
 • dimensiuni (L x l x h) – 267 x 200 x 760 mm;
 • greutate (kg) – 4.35 kg;
 • culoare – gri/negru;

Am putea spune despre acest purificator de aer ca este ideal pentru spatiile mici, dar si extrem de silentios pentru aceste spatii. Avand in vedere ca, pentru spatiile mici sunt necesare dispozitive ce nu produc foarte mult zgomot. Un factor foarte important al purificatorului de aer CA401 Clean Air Optima este acela ca filtrul se poate curata cu o carpa moale si nu este necesar sa-l schimbati, deoarece acesta este din material inoxidabil.

Trebuie sa mai amintim si o alta caracteristica importanta si anume aceea ca lampa UV distruge bacteriile si virusii, dar in acelasi timp duce si la eliminarea mirosurilor neplacute din incapere. Iar pentru mai multe informatii de acest gen am sa las mai jos cateva caracteristici importante.

Caracteristici ale purificatorului de aer  CA401 Clean Air Optima

 • filtrul electrostatic atrage ca un magnet particulele de pana la 0.01 microni si polenul. Campul electromagnetic constituit in interiorul acestui filtru pune aerul sub tensiune electrica, astfel particulele fiind atrase ca un magnet de lamelele din inox. Dupa ce se intampla aceste lucruri, aerul isi pierde din tensiune si astfel este eliberat din aparat;
 • altfel spus ionizatorul produce ioni negativi ce interactioneaza cu particulele nocive din aer, intrucat acestea din urma devin mai grele fiind absorbite de filtrele purificatorului;
 • ionii negativi ajuta la cresterea rezervelor de energie, la buna functionare a metabolismului, dar in aceeasi masura imbunatateste circulatia sangelui si a sistemului imunitar;

Cu alte cuvinte aveti toate motivele sa achizitionati un astfel de purificator de aer, precum purificatorul CA401 Clean Air Optima, deoarece ofera protectie impotriva tuturor tipurilor de substante daunatoare din aer, precum: praful, polenul, virusi, mucegai, alergeni, compusi organici volatili (acetona), substante chimice, mirosuri neplacute si nelipsitul fum de tigara. Tu ce tip de purificator alegi pentru familia ta?

s-ar putea sa-ti placa

2 comentarii

Gabriel Bianu 18-02-2017 - 17:05

Ce pret are acest purificator ????

Dragos Schiopu 16-03-2017 - 11:16

in jur de 750, ai sus buton de vezi oferta. e la reducere acum.

Comentariile sunt inchise.