Acasa Computere Protejeaza-ti gadgeturile si datele cu UPS APC

Protejeaza-ti gadgeturile si datele cu UPS APC

by Dragos Schiopu

Multi dintre noi avem probleme cu fluctuatiile de tensiuni sau caderi de curent si din acest motiv trebuie sa ne protejam gadgeturile ce stau conectate la priza.
Se intampla de multe ori sa ne jucam la calculator, sau sa lucram la proiecte sau pur si simplu sa avem un telefon mobil in priza la incarcat, iar fluctuatiile de tensiune pot scurta perioada de functionare a gadgetului nostru sau chiar sa-l ucida arzandu-l.

Pentru a evita astfel de probleme ne trebuie un UPS. Ceea ce trebuie sa stiti despre aceste aparate este ca sunt de doua feluri si anume, primul dintre ele, mai ieftin de altfel este de tip switch, atunci cand cade tensiunea sub un anumit prag circuitul intra direct pe baterie.

Al doilea, care este si mai scump, nu prezinta acea pocnitura ci ofera proprietatea ca ofera tensiune constanta a curentului indiferent de tensiunea de intrare pentru ca se trece tot timpul prin baterie, adica mai simplu, aveti aparatele alimentate la bateria UPS-ului, iar acesta se alimenteaza la curent.

UPS-urile ofera in general pe langa protectie impotriva fluctuatiilor de tensiune si o rezerva de curent pentru protejarea datelor, de cele mai multe ori timpul stocat dupa pierderea curentului este de aproximativ 15 minute.
Poti evita astfel de intamplari neplacute cu UPS-urile APC. Acestea iti pot proteja calculatorul, tableta, telefoanele mobile sau chiar propriul server impotriva disparitiei sau variatiilor de tensiune, iar datele si informatiile tale vor putea fi salvate in timp util.

Avantajele folosirii UPS-ului APC sunt protectia datelor si a echipamentelor impotriva disparitiei sau cresterii si scaderea tensiunii, mai multe informatii puteti gasi in clipurile de prezentare.

Preturile unor astfel de UPS-uri variaza in functie de performante, oferta magazinului online azerty.ro este foarte complexa, oferindu-va modele in functie de bugetul si nevoile fiecaruia.

Young sound engineer working on video footage during post production. Content creator in home working on montage of film using modern software for editing late at night.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.