Acasa Telefoane Nokia Lumia 710 si 800 din 2012 in SUA

Nokia Lumia 710 si 800 din 2012 in SUA

by Dragos Schiopu

Nokia revine pe piata smartphone-urilor din SUA cu un nou model distribuit prin intermediul operatorului T-Mobile, model ce functioneaza pe sistemul de operare Microsoft Windows Mobile.
Nokia Lumia 710 este unul din cele doua modele lansate de catre producatorul european ce are la baza sistemul de operare Windows Mobile si va putea fi achizitionat din 11 ianuarie 2012 la pretul de 50 de dolari, in Europa, Nokia Lumnia 710 se vinde la liber cu 270 de Euro.

Al doilea smartphone cu care Nokia incearca sa cucereasca SUA este Lumia 800, acesta fiind mai performant decat Lumia 710, diferentile axandu-se pe camera foto, procesor, design, memorie de stocare.

Nokia spera sa sa aiba de castigat, mai ales ca in perioada de lansare de pe piata Americana nu sunt anuntate mari lansari ci din contra va exista o perioada de stagnare din punctul acesta de vedere.

„Pentru noi este ca o investitie greenfield”, spune Chris Weber, presedintele diviziei americane a producatorului finalndez de telefoane mobile. „Este momentul potrivit, cand piata nu este aglomerata de alte lansari. Vom investi foarte mult in campania mediatica din jurul acestui model”, afirma seful operatiunilor americane.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.