Acasa Electrocasnice Proiectorul protejat de praf

Proiectorul protejat de praf

by Dragos Schiopu

Epson a gasit solutia unor prezentari fara probleme in orice situatie. Acestia au dezvoltat primul videoretroproiector care prezinta sistem de evacuare si obturator de praf. Obturatorul, de care beneficiaza si modelele EB-D6155W şi EB-D6250, se inchide atunci cand proiectorul nu este in uz, iar astfel praful sau nisipul nu pot cauza avarii.

O caseta de sticla este secretul; aceasta contine motorul optic al proiectoarelor si ofera o protectie mai buna la contactul cu atmosfera. In consecinta acestea ofera o imagine de calitate superioara chiar si in mediile cu foarte mult praf.

Modelele modelele EB-D6155W şi EB-D6250 sunt transformate de catre design-ul lor robust in cea mai buna alternativa pentru lucrul in medii extreme. Avantajul este ca sunt oferite la un cost de exploatare scazut, asta insemnand ca pot fi achizitionate de numerosi cumparatori precum scoli, muzee, cluburi, arene, companii. Filtrul electrostatic este garantat 10.000 de ore, in timp ce lampa  E-TORL are o durata de viata de pana la 4.000 de ore.

Aceste noi videoproiectoare redau imagini de o claritate superioara si reproduc culorile cu maxima acuratete. In acest timp calitatea nu este afectata deloc, deoarece acestea folosesc tehnologia 3LCD.

Alte avantaje oferite de proiectoarele Epson sunt corectia trapez (keystone) pe verticala, control de la distanta in retea si conectivitate wireless.

Oficialii anunta ca si romanii vor putea achizitiona un asemenea dispozitiv incepand cu luna Aprilie

 

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Petre Danutz 02-05-2011 - 19:03

foarte buna aceasta idee. se vede ca este un proiector ce merita achizitionat.

Comentariile sunt inchise.