Acasa Tehnologie Proiect de anvergura al Visual Fan si Headlight Solutions

Proiect de anvergura al Visual Fan si Headlight Solutions

by Dragos Schiopu

In urma cu putin timp pe piata IT&C s-au anuntat numai vesti bune. Si asta pentru ca in urma cu putin timp cei de la Visual Fan si Headlight Solutions au anuntat un proiect de mare anvergura care are o valoare totala de peste 10 milioane de lei, mai exact aproximativ 2 milioane de euro. Acest proiect de mare anvergura are la baza atat activitati de cercetare, cat si de dezvoltare, astfel incat la final de proiect sa se poata implementa un produs complex care sa detina solutii software si hardware complete.

Proiectul are in vedere sprijinul si vine in beneficiul clientilor din varii domenii precum energie, utilitati, HoReCa, dar si de banking. Prin urmare Visual Fan, detinatoarea brandului Allview, impreuna cu cei de la Headlight Solutions vor urma sa implementeze proiectul in perioada 2021 – 2022, avand o valoare de 10 milioane de lei.

De altfel prin unirea tuturor fortelor dintre cele doua companii se doreste dezvoltarea unui produs care sa integreze solutii software si hardware complexe, cu scopul de a sprijinii diverse arii si domenii cum sunt cele de utilitati, energie, HoReCa, incorporarea IoT in domeniul bancar, si bineinteles utilizarea Hardware Blockchain. Prin desfasurarea acestui proiect de mare anvergura se doreste diversificarea si implementarea de noi oportunitati de dezvoltare si noi perspective pentru cele doua companii.

Iar pentru definirea acestui noi proiect se integreaza o serie de procese care vizeaza activitati cum sunt cele de cercetare-dezvoltare, strategie, implementare, proiectare, productia propriu-zisa a echipamentelor hardware, iar in final sa se livreze un produs complex din punct de vedere software si hardware. Bineinteles pentru dezvoltarea proiectului cei de la compania Visual Fan mizeaza pe faptul ca si-au consolidat si dezvoltat relatii in urma celor 20 de ani de activitate cu furnizori internationali.

Nu trebuie sa uitam nici de experienta acestora, pozitia favorabila pe piata, dar si avantajele competitive puternice, care se pot dezvolta pe termen lung prin cunoscuta negociere si operativitate. Pentru implementarea acestui proiect, compania Visual Fan a ales o strategie prin care au accesat o linie bancara pe termen scurt, astfel incat sa nu existe perturbari la nivelul fluxului numerar al companiei si nici sa influenteze intr-un fel derularea activitatii curente.

Tot aici in legatura cu acest proiect trebuie sa mai stiti ca aceasta colaborare dintre compania Visual Fan si Headlight Solutions s-a inscris in acea strategie de dezvoltare a business-ului emitentului ALW si care isi propune consolidarea statutului de lider pe piata de IT&C. Iar acest lucru se poate realiza prin produse si servicii de ultima generatie, care vor contribui si la cresterea cifrei de afaceri si a profitului.

s-ar putea sa-ti placa