Acasa Tehnologie Allview lanseaza noi modele de televizoare Smart din seria ePlay

Allview lanseaza noi modele de televizoare Smart din seria ePlay

by Dragos Schiopu

Pentru ca in acest articol vom face referire mai mult la noile televizoare Smart din gama ePlay proaspat lansate trebuie sa spunem ca cei de la Allview nu au incetat sa ne surprinda prin produsele pe care ni le ofera. De exemplu primul model al seriei ePlay 6500 este un Smart TV ce detine o diagonala de 32 de inch si se bucura de urmatoarele caracteristici – design subtire si elegant, paneluri DLED care integreaza tehnologia VA (Vertical Alignment) si asigura o crestere a ratelor de contrast cu 400%, dar si a uniformitatii nivelului de negru cu 200% fata de tehnologia IPS.

Iar in cazul optiunii Dolby Audio aceasta este amplificata intocmai pentru a oferi o experienta acustica si un sunet perfect echilibrat. Interesant este faptul ca noul model 32ePlay6500-H/1 a fost incadrat in noua clasa energetica E, iar in acest caz beneficiaza de un consum redus de energie. Prin urmare acest nou model de Smart TV este o completare a portofoliului celor de la Allview si in acelasi timp reprezinta un produs accesibil si ideal pentru utilizatorii de Android TV.

De asemenea veti avea parte de o experienta audio-vizuala absoluta si asta pentru ca intr-o mare masura calitatea imaginii este influentata de tipul de panel folosit, iar acest nou model are parte de display-uri DLED de 60Hz, care au fost realizate prin utilizarea tehnologiei VA (Vertical Alignment) si care dau o noua experienta de vizualizare prin culorile vii, negrul profund, constrast mult mai mare si nu lipsesc nici detaliile fine. De asemenea in completare apar si optiuni precum: Dynamic noise reduction, Gamma control, Control contrast local sau Gama mode.

Cat despre sunetul bine definit acesta beneficiaza de optiunea Dolby Audio, dar si de doua difuzoare de cate 8W integrate, care ofera o experienta audio excelenta, cu frecvente bine delimitate. Prin intermediul Android TV se poate accesa cele mai populate aplicatii dintre care amintim Netflix, Youtube, HBO GO, Prime Video. Pe langa toate acestea ofera si o experienta digitala personalizata, nelimitata prin conectarea la Internet si explorarea celui mai mare magazin de aplicatii – Google Play Store.

Tot aici adaugam si selectia de porturi, mai exact 3 porturi HDMI, 2 porturi USB, slot CI+, iesire audio digitala, jack 3.5 mm pentru casti, dar si conector pentru DVB-T/T2/C/analog. O alta caracteristica importanta a acestui noi model de Smart TV este legata de clasa energetica E, avand in vedere ca acest model se afla printre putinele televizoare care sunt existente pe piata romaneasca in aceasta categorie energetica. Aceasta asigura un consum redus de energie si o aliniere la cele mai noi standarde europene.

Asadar modelul 32ePlay6500-H/1 este disponibil la pretul special de 899 ron. Bineinteles, clientii care vor comanda acest produs in perioada 07-14 octombrie vor avea parte si de o reducere de 200 lei, aplicat pretului de lansare de 1099 lei. Iar pentru mai multe informatii puteti accesa pagina de produs 32ePlay6500-H/1.

s-ar putea sa-ti placa