Acasa Tehnologie Jabra anunta noile modele de casti Elite, de la cele mai accesibile pana la gama premium

Jabra anunta noile modele de casti Elite, de la cele mai accesibile pana la gama premium

by Dragos Schiopu

În cursul zilei de ieri cei de la Jabra au anunțat noile căști wireless din seria Elite, și anume Elite PRO, Elite Active și gama de baza care conține Elite 3 și Elite 2. Toate modelele vin cu îmbunătățiri majore la modul de prelucrare și reducere a zgomotului de fond, dar și alte facilități despre care vă voi vorbi mai jos, în articol.

Cea mai bună și interesantă caracteristică pe care aceste căști o oferă, Jabra Multisensor Voice promite o claritate ridicată a sunetului chiar și în condiții de vând puternic sau locuri foarte zgomotoase. Chiar zilele trecute discutăm cu cineva la telefon și pentru că era undeva pe un șantier în câmp, convorbirea era aproape imposibil de purtat din cauza vântului.

Gama Elite aduce cele mai noi descoperiri din tehnologia true wireless: fiecare produs este conceput special pentru a redă adevărată experiență true wireless, prin introducerea unor tehnologii noi, unice și optimizate pentru diverse utilizări, având, totodată, un design elegant și extrem de modern. Fiind una dintre companiile pionier care a introdus tehnologia true wireless, Jabra a experimentat și a optimizat această tehnologie în generatiile anterioare de căști, astfel reușind să se adapteze nevoilor a milioane de utilizatori și a veni cu produse de calitate excelență.

Jabra Elite 7 Pro

Un produs revoluționar, oferă cele mai bune performanțe pentru apeluri din categoria sa datorită tehnologiei Jabra MultiSensor Voice. Această tehnologie permite o claritate maximă a apelurilor chiar și în locurile cu mult zgomot sau în exterior atunci când bate vânt puternic. Tehnologia Jabra MultiSensor Voice are la baza un sensor de conducție osoasă, care împreună cu cele patru microfoane și algoritmi special concepuți pentru aceste căști, asigura o claritate deosebită a apelurilor.

Un senzor de ultimă generație pentru voce (Voice Pick-Up), disponibil în ambele căști in-ear, face ca Jabra MultiSensor Voice să fie atât de eficient. Algoritmii inteligenți analizează în mod constant tipurile de zgomot preluate de microfoanele încorporate și, atunci când detectează zgomotul vântului, activează automat senzorul VPU. Tehnologia de conducție osoasă este utilizată pentru a transmite vocea prin vibrațiile din osul maxilarului, iar algoritmul inteligent folosește, ulterior, cea mai bună combinație a senzorului de conducție osoasă și a microfoanelor, pentru a transmite cea mai bună claritate a apelului.

În plus, anularea activă a zgomotului (ANC), ajustabilă, creează o experiență extrem de captivantă. Sunetul poate fi personalizat și mai mult prin crearea unui profil audio cu ajutorul tehnologiei Jabra MySound și cu ajutorul utilizării tehnologiei HearThrough, care permite utilizatorului să definească exact cât de mult zgomot exterior dorește să audă.

Căștile Elite 7 Pro sunt cu 16% mai mici decât extrem de popularele Jabra Elite 75t, care sunt cele mai mici căști Jabra de până acum. Folosind baza de date Jabra de peste 62.000 de scanări unice ale urechii, pionierul tehnologiei a reușit să creeze o hartă a urechii umane medii și să utilizeze informațiile pentru a reproiecta total căștile. Ulterior, după testarea masivă, Jabra a reușit să producă căști in-ear care oferă o calitate excepțională a sunetului și un confort optimizat.

Căștile oferă 9 (nouă) ore de redare non-stop cu ANC și 35 de ore de încărcare a carcasei, cu încărcare rapidă, care oferă 1,2 ore de baterie în doar 5 minute. Elite 7 Pro sunt disponibile și cu Alexa încorporat, Siri și Asistent Google * (* numai pentru Android).

Caracteristici și specificații Elite 7 Pro:

• Jabra MultiSensor Voice ™ pentru sunet profesionist

• ANC reglabil pentru imersie completă

• 9 ore de joc non-stop cu ANC, 35 de ore cu carcasă

• Durabilitate IP57

• BT ver. 5.2

• Utilizabile in-ear & mulți-conectare (prin upgrade)

• Alexa încorporat, Siri și Asistent Google * (* numai pentru Android)

Jabra Elite 7 Active

Vine cu un strat inovator ShakeGrip care oferă celor care au un stil de viață activ, foarte bun pentru cei pasionați de multă mișcare și sport.

Pentru cei care caută cea mai bună alternativă pentru un stil de viață activ, Jabra Elite 7 Active sunt concepute special pentru afinitățile lor. În afară de tehnologia Multisensor Voice, versiunea Active conferă aceeași experiență de înaltă calitate că și Elite 7 Pro, cu patru microfoane încorporate pentru apeluri și două suplimentare pentru personalizarea sunetului, plus ANC reglabil. În plus, pe baza “scanării” unice a urechii de către Jabra, utilizarea învelișului din cauciuc-siliconat lichid și a designului unic, noul model Elite 7 Active cu acoperire ShakeGrip este conceput pentru a garanta o adaptare optimă indiferent de mișcările tale, schimbând modul în care oamenii se antrenează. Pentru cei care fac mișcare în aer liber, plasa microfonului elimină din apeluri zgomotul produs de vânt, în timp ce sunetul care sporește performanța asigură o experiență muzicală puternică în timpul antrenamentului.

Jabra Elite 3

Se adresează publicului larg oferind un sunet fantastic în timpul mișcări.

Jabra Elite 3 este alegerea ideală pentru cei care caută un sunet bogat, un bas puternic și apeluri clare, la un preț mai mic. După ce și-a asumat un decalaj față de piață în ceea ce privește căștile cu un preț mai mic, care oferă, însă, o calitate excepțională a sunetului, Jabra și-a folosit anii de expertiză pentru a face din acuratețea sunetului o prioritate. Căștile sunt proiectate pentru a aduce muzică la viață cu ajutorul difuzoarelor de 6 mm și pentru a efectua apeluri clare cu ajutorul tehnologiei de apel cu 4 microfoane, un egalizator de muzică performant, includerea codecului audio Qualcomm aptX ™ HD și șapte ore de viață a bateriei (28 de ore, inclusiv carcasa de încărcare). Căștile oferă o izolare excepțională a zgomotului de fundal și, prin utilizarea tehnologiei HearThrough, utilizatorii pot alege când să audă sunetele din jur.

Elite 3 oferă, de asemenea, o utilizare confortabilă și sigură pe tot parcursul zilei, un design danez elegant, într-o nouă gamă de culori, inclusiv gri închis, bleumarin, mov liliac și bej deschis.

René Svendsen-Tune, CEO la Jabra, a declarat: „Suntem mai conectați că niciodată, lumea nu a fost nicicând mai zgomotoasă, mai activă, ceea ce necesită o tehnologie inovatoare pentru a ne asigura că oamenii pot beneficia de o voce clară, de acuratețea sunetului la apeluri și de o experiență muzicală completă. La Jabra, alocăm mulți ani de experiență pentru a depăși limitele tehnologiei și pentru asta lansăm Elite 7 Pro, Elite 7 Active și Elite 3. Introducerea acestor noi produse semnifică o evoluție uriașă pe piață și suntem încântați să fim în frunte.”

Jabra Elite 2

Am ajuns și la ultimul produs lansat în nouă gamă, Jabra Elite 2, este potrivită și pentru cei care doresc un sunet clar, amplu, la cel mai mic preț Jabra. Nu trebuie să ne lăsăm păcăliți de dimensiunea redusă a difuzoarelor de 6 mm, deoarece oferă o calitate audio ridicată și un bas puternic. Căștile Jabra Elite 2 se mândresc cu un EQ personalizabil, cu izolarea zgomotului și includerea codecului audio Qualcomm aptX ™ HD. Nici designul deosebit al Jabra nu este compromis; confortabile și plăcute la utilizare pe tot parcursul zilei, sunetul lor puternic nu este singură calitate a căștilor Jabra Elite 2. A rămâne conectat toată ziua este posibil cu tehnologia de apeluri cu 2 microfoane, activarea instantanee Alexa, redarea Spotify cu o singură atingere* și tehnologia Google Fast Pair.Certificate cu grad de protecție IP55. Căștile Jabra Elite 2 sunt disponibile în două nuanțe, gri și bleumarin și oferă 7 ore de viață a bateriei (21 de ore inclusiv carcasa de încărcare).

Disponibilitate și preț

Modelul Elite 3 va fi disponibil începând cu 1 septembrie, în timp ce Elite 7 Pro și Elite 7 Active vor fi disponibile pe 1 octombrie. Toate produsele vor fi disponibile la retailerii selectați la:

• Elite 7 Pro: preț recomandat 199 EUR

• Elite 7 Active: PVR 179 EUR

• Elite 3: PVR 79 EUR

• Elite 2: PVR 59 EUR.

Pentru mai multe informații, vizitați www.jabra.com/elite

s-ar putea sa-ti placa

2 comentarii

Dan 03-09-2021 - 18:04

Foarte bun review-ul, multumesc pentru informatie!

Comentariile sunt inchise.