Acasa Diverse Programul de care a incercat sa scape Hollywood-ul se intoarce mai puternic

Programul de care a incercat sa scape Hollywood-ul se intoarce mai puternic

by Dragos Schiopu

Popcorn Time este programul pe care industria de la Hollywood ar vrea sa il stearga complet de pe internet, insa acest lucru se pare a fi imposibil. Dupa ce au intimidat gasca de pasionati de tehnologie din Buenos Aires (asa s-au autointitulat fondatorii Popcorn Time) si i-au convins pe acestia sa isi retraga de pe internet programul care s-a dovedit a fi un adevarat succes, lucrurile pareau a fi ajuns la un capat de drum. Fondatorii acestui program lansat in 4 martie, program care a revolutionat de-a dreptul modul in care se distribuie filmele gratuit in online ne-au lasat un mesaj de adio si au inchis accesul la download-ul programului la doar cateva zile de la lansare.

Popcorn-time-player-torrent-digipedia

“A te pune in fata unei industrii imbatranite presupune unele costuri, costuri pe care nimeni nu ar trebui sa le plateasca. Lucrul cel mai bun pe care l-am facut a fost sa aratam ca industria cinematografica are restrictii stupide. Utilizatorii nostri nu vin numai din SUA. Popcorn Time a fost instalat in fiecare tara de pe Pamant. Chiar si in cele doua tari care nu au acces la internet

Dupa mesajul de adio care parea a fi in capat de drum, zeci de mii de utilizatori si-au aratat indignarea si au sperat ca Popcorn Time sa revina. Acest lucru a putut fi posibil printr-un efort colectiv de convingere a creatorilor sa faca interfata de programare open-source, efort exercitat de fanii programului. Dupa ce i-au convins pe creatori sa faca acest lucru, site-ul de torente YTS a preluat initiativa si a readus Popcorn Time la viata.

“Popcorn Time este un proiect al unei intregi comunitati, nu este detinut sau intretinut de o singura persoana sau entitate” tine sa precizeze developerul YTS sub protectia anonimatului data de nickname-ul Jduncanator.

De unde pot descarca Popcorn Time?

Programul care se afla inca in versiunea sa beta 2.8 este disponbil pentru dispozitivele MAC, Windows si Linux pe site-ul techspot.com

popcorn-time-lupul-de-pe-wall-street-film-online-digipedia

Ce este de apreciat la Popcorn Time?

Popcorn Time este un program care cauta cele mai bune torrente pentru filme (majoritatea sunt in format HD si ofera si subtitrare in limba romana) si te lasa sa le vizionezi in player-ul dedicat fara sa mai fie neveoie sa le descarci, evitand astfel riscul de a iti virusa computerul sau de a astepta destul de mult. Acest program este similar cu Netflix sau SeeNow, insa sursa filmelor este gratuita. Buffering-ul se face foarte rapid astfel incat pot sa afirm ca e cea mai buna metoda de a vedea filme gratis pe internet.

Dintre titlurile care ne-au atras atentia (si care sunt subtitrate in limba romana) mentionam: Now you see me, Lupul de pe Wall Street, Hobitul, 12 ani de sclavie, Delivery Man, Jocurile Foamei II, Wolverine 2013 si multe altele.

Atentionare!

popcorn-time-disclaimer-digipediaEchipa din spatele proiectului, isi asuma din start faptul ca sursa continutului pe care il vizionati poate fi considerata ilegala in anumite tari. Echipa Digipedia nu incurajeaza pirateria! Pentru a vedea filme va recomandam sa mergeti la cinematograf sau sa folositi servicii legitime precum Disney Movies Anywhere.

s-ar putea sa-ti placa