Acasa Diverse Cel care a realizat icoana pentru Windows XP regreta si acum

Cel care a realizat icoana pentru Windows XP regreta si acum

by Dragos Schiopu

Este posibil ca 90 la suta din cei care citesc acum acest articol sa cunoasca imaginea de mai jos. Mai exact, este fotografia de fundal care a fost facuta celebra de catre Windows XP, asa cum puteti vedea, dealurile verzi, cerul albastru si norii pufosi, toti in acest format au creat una dintre cele mai populare wallpaper-uri, aceasta ducandu-te cu gandul la tot felul de locatii pe care trebuie neaparat sa le vizitezi.

r-windows_xp_bliss-wideCu toate acestea, chiar daca imaginea este foarte populara in jurul oamenilor, Charles O’Lear, cel care a reusit sa surprinda aceasta fotografie regreta si in clipa de fata ca a vandut icoana catre Microsoft, mai ales vazand ca are un asemenea succes, totul a devenit pentru el un cosmar personal pe care il va tine minte toata viata.

Mai exact, Charles O’Lear a fost platit o singura data pentru fotografia care este prezenta si acum pe Windows XP, acesta nu a avut inspiratia suficienta la momentul respectiv sa gandeasca intr-un fel diferit contractul cu cei de la Microsoft, avand chiar si posibilitatea de a percepe o taxa minuscula pentru fiecare licenta de XP, in acest fel putea castiga de cateva sute de ori mai mult de-a lungul anilor.

Este surprinzator la icoana ca a fost capturata la marginea unei autostrazi din Sonoma, California, acest lucru aducand zambetul pe fata multor persoane, deoarece se asteptau ca ea sa vina din Irlanda sau chiar din Noua Zeelanda. Totodata, conform unei estimari, aproximativ un miliard de oameni au privit cel putin o data scena aceasta, dar mai ales, o pondere foarte ridicata dintre ei recunosc unde au vazut-o pentru prima data.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

necenzurat 31-03-2014 - 12:32

in caz de vrea cineva sa vada unde a fost facuta poza: https://www.google.com/maps/place/38°14'56.3„N+122°24’37.0″W/@38.248966,-122.410269,15z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0x0

Comentariile sunt inchise.