Acasa Telefoane MWC 2015: Principalele diferente dintre Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge

MWC 2015: Principalele diferente dintre Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge

by Dragos Schiopu

111

Dupa cum bine stiti cei de la Samsung au lansat ieri doua dintre cele mai bune terminale mobile ale anului. Compania vrea sa diversifice putin metoda de utilizare a unui telefon, vrea sa ii adauge noi caracteristici ce fac mai dificila alegerea unui device de foarte buna calitate. Cu toate ca cei de la Samsung nu au anuntat nici-un pret cu privire la cele doua terminale lansate, cei de la SamMobile au dezvaluit un potential pret de pornire care ar putea fi de 699 de euro pentru Galaxy S6 si 849 de euro pentru Galaxy S6 Edge in versiunile de 32GB. Versiunea de 64GB va costa 799 de euro iar cea de 128GB ajunge si la 899 de euro pentru Samsung Galaxy S6. Pentru versiunea de 64GB a lui Galaxy S6 Edge, utilizatorii vor plati 949 de euro, iar pentru cea de 128 de GB 1049 de euro. Preturile intradevar sunt destul de mari dar trebuie sa ne gandim ca telefoane includ tehnologii de ultima generatie iar munca depusa pentru conceperea lor a costat de doua sau trei ori mai mult.

https://www.youtube.com/watch?v=raAoYFrIm0I

Din fericire ecranul ambelor telefoane este de 5.1 inch, cu o rezolutie de 2560 x 1440 Super Amoled. Majoritatea schimbarilor dintre cele doua telefoane tin mai mult de design, utilizatorul fiind nevoit sa aleaga intre un design iesit din comun sau unul clasic precum cel al lui Samsung Galaxy S6. Versiunea Galaxy S6 Edge mai are un avantaj in plus in privinta ecranului si anume barile laterale care pot servi drept bari secundare de notificari sau apeluri, fapt care ii ofera si un aspect destul de elegant.

Barile laterale mai sunt folosite si pentru functiile de Information Stream, Night clock, Edge Lightning si People Edge. Functia People afiseaza contactele cele mai folosite, iar Edge Lightning ofera o culoare specifica fiecarui contact in parte, facand astfel posibila aflarea celui care suna chiar si atunci cand telefonul este pus cu fata in jos.

Cu toate acestea ambele telefoane detin un ecran de foarte buna calitate, Samsung beneficiind de fiecare data de cele mai noi tehnologii.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.