Acasa Tehnologie Primul snowboard cu reactie a devenit viral in randul pasionatilor

Primul snowboard cu reactie a devenit viral in randul pasionatilor

by Dragos Schiopu

jude3

Oamenii de stiinta si alti cativa pasionati din domeniul sportului si-au unit fortele si au creat primul snowboard cu reactie. Poate ca nu sunteti pasionat de acest sport, insa datorita noii tehnologii si modului in care se duce totul la extrem, noul snowboard este in stare sa te faca sa te simti cu adevarat un sportiv. Amatorii de senzatii tari sunt printre primii care au apreciat acest nou modul, aceasta noua metoda prin care snowboard-ul sa devina din ce in ce mai interesant si sa atraga cat mai multe lume.

Asa cum am mai spus si in articolele ceva mai vechi, imprimantele 3D incep sa fie folosite in tot mai multe domenii, astfel incat dezvoltarea si crearea unor noi tehnologii sa devina din ce in ce mai usoara. Imprimanta 3D a fost folosita si in cazul snowboard-ului cu reactie. Cu ajutorul unui sistem de propulsie si a echipei de ingineri care a lucrat la dezvoltarea lui, noul snowboard a devenit viral inca de la prima prezentare video de pe internet. Sistemul, conform producatorilor, este capabil de o performanta extrem de buna, mai exact o putere de propulsie de 10 kg, avand si o baterie de 120 de amperi/50 de volti.

„Designul este destul de simplu si permite ca o baterie sa fie pozitionata in partea din fata si sa sustina cele 10 kg de forta oferita de propulsor” a relatat Jude Gomilla, cel care a pus bazele intregului design pentru noul snowboard. „Pentru a alimenta aceasta bestie, ai nevoie de o baterie puternica si de un sistem electronic de control al vitezei” a mai adaugat acesta.

Dezvoltatorii au de gand ca pe viitor sa „upgradeze” sistemul si sa ii ofere imbunatatiri majore, atat din punct de vedere al performantei, cat si al designului, facandu-l astfel de neegalat.

In momentul de fata, compania producatoare nu a relatat nimic referitor la data cand va aparea pe piata sau daca va fi vreodata disponibil, insa aveti posibilitatea de a-l construi singuri, doar urmand instructiunile din video-ul de mai jos.

s-ar putea sa-ti placa