Acasa Diverse Google Chrome este cel mai utilizat pe Android

Google Chrome este cel mai utilizat pe Android

by Dragos Schiopu

Exista foarte multe browsere disponibile pentru Android, unele dintre ele chiar foarte bune, dar utilizatorii prefera din ce in ce mai mult browser-ul Google Chrome.

Saptamana trecuta a fost realizat un sondaj in care utilizatorii sistemului de operare Android au fost intrebati care browser prefera. Rezultatul sondajului il puteti vedea in imaginea de mai jos:

poll-results-browsers

 

Peste 74.38% dintre voturi s-au dus catre browserul Google Chrome iar pe locul 2 gasim browser-ul Firefox care a obtinut doar 8.97% din voturi. Foarte multi dintre cei care au participat la acest sondaj folosesc serviciile marca Google si din aceasta cauza browser-ul Google Chorme a obtinut 8.257 de voturi. Cu browser-ul Google Chrome poti sincroniza contul Google pentru a avea acces la toate serviciile marca Google.

Google Chrome este browser-ul meu preferat pentru desktop dar pe vechiul telefon cu Android, browser-ul se misca foarte greu, uneori se si inchidea si am ales sa folosesc browser-ul standard cu care vine sistemul de operare Android. Nu zic ca browser-ul Google Chrome nu este un browser bun dar posibil ca cei 512 mb Ram pe care ii aveam nu erau deajuns pentru a rula perfect, astfel aplicatia se bloca si se oprea.

Browser-ul Google Chrome se poate descarca din magazin Google Play de aici. Pentru a rula aplicatia are nevoie de versiunea de Android 4.0 sau o versiunea mai mare.

s-ar putea sa-ti placa