Acasa Jocuri GTA V pentru computer a fost lansat oficial

GTA V pentru computer a fost lansat oficial

by Dragos Schiopu

gta-5-wallpaper

Dupa mai bine de cateva luni in care cei de la RockStar Games ne-au tot amanat cu lansarea noului GTA V, iata ca de data aceasta s-a lansat oficial, mai exact la ora 03:00 ora Romaniei. Cei de la RockStar initial au vrut sa lanseze jocul in aceasta seara, insa datorita faptului ca au facut o gramada de amanari, oficialii au fost de acord sa il lanseze cu o jumatate de zi mai devreme. Jocul poate fi achizitionat direct de pe Steam, avand un pret de 59.99€. Din pacate noul joc al celor de la RockStar nu este disponibil in anumite zone geografice, insa trebuie apreciat faptul ca Romania a fost inclusa pe lista tarilor in care jocul va fi comercializat inca din momentul lansarii.

Jocul in comparatie cu Mortal Kombat X, lansat in aceeasi perioada, se prezinta extrem de bine, avand mult mai multe elemente prin care sa atraga si sa acapareze un numar mai mare de fani. Playerii ce au reusit sa testeze pana la aceasta ora jocul in varianta de pc, au declarat pe Steam User Reviews ca din punct de vedere a optimizarii, jocul se prezinta extrem de bine, peste asteptarile multor pasionati de gaming. Meniul jocului este extrem de bine conturat, cu o gramada de functii grafice prin care utilizatorii sa isi poata customiza interfata asa cum isi doresc. Jocul, conform spuselor celor de pe Steam, este capabil sa ruleze chiar si pe un PC de buget, cu performante mai slabe, astfel incat dovedindu-se ca amanarile facute de catre cei de la RockStar au meritat fiecare minut.

Singurele probleme ce au fost intalnite pana la aceasta ora sunt cauzate de conectivitatea la serverele RockStar, fiind un numar extrem de mare de utilizatori ce se conecteaza simultan. Jocul arata extrem de bine, iar in comparatie cu celelalte serii lansate de catre cei de la RockStar, noul GTA V a intrecut orice asteptare atat din punct de vedere al optimizarii cat si a celorlalte elemente.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.