Acasa Tehnologie Primele informatii despre Galaxy S IV

Primele informatii despre Galaxy S IV

by Dragos Schiopu

Cum toti asteptam data de 13 martie 2013 sa vedem infatisearea noului Galaxy S IV, datele tehnice au fost facute publice printr-un benchmarh Antutu in care a fost descoperit SIV.

galaxy-s4-specifications

Chipsetul este Exynos 5 Octa 5410 cu o memorie RAM de 2GB.Procesorul este un octo-core hibrid cu un modul quad-core puternic Cortex A15 scalat la 1.8GHz si un alt modul quad-core Cortex A7 optimizat pentru consum mic de energie. Cele doua vor face trecerea in functie de performantele care sunt cerute de aplicatia care ruleaza, optimizand consumul de energie.
Alaturi de procesor,chipsetul integreaza si un GPU PowerVR SGX 544MP care va avea performante asemanatoare iPad3 sau iPad4.

Ecranul are o dimensiune de 4.99 inchi cu o rezolutie FullHD 1080p.Pe lista dotarilor, se afla si camera foto principala de 13MP si cea secundara de 2.1MP si Bluetooth 4.Smartphone-ul va veni cu sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean.

Alaturi de aceste specificatii, se zvoneste ca noul Galaxy S IV va permite derularea ecranului cu ajutorul miscarilor ochilor. Banuim ca acesta este un nou Smart Stay eye tracking numita Eye Scroll.Samsung a mai brevetat si Eye Pause dar nu se stie nimic de aceasta noua facilitate, urmand sa fie prezentata ori pe SIV ori pe urmatoarele generatii.

s-ar putea sa-ti placa