Acasa Diverse COSMOTE România lansează un nou sistem de reîncărcare online pentru utilizatorii prepaid

COSMOTE România lansează un nou sistem de reîncărcare online pentru utilizatorii prepaid

by Dragos Schiopu

COSMOTE România lansează astăzi un nou serviciu online dedicat utilizatorilor prepaid pentru reîncărcarea oricărei cartele preplătite COSMOTE, fără a necesita un proces de înregistrare. Utilizatorii COSMOTE prepaid își pot reîncărca acum cartela, prin cea mai simplă și mai rapidă metodă existentă pe piaţă, cu ajutorul unei aplicații uşor de utilizat, disponibilă 24/7, securizată pentru plăți online. Astfel, doar prin completarea numărului de telefon şi a sumei, utilizatorii sunt redirecţionaţi către protocolul de plată online securizat.

Suma de reîncărcare poate varia de la 5 până la 100 de euro pentru o tranzacţie şi va fi adăugată la creditul deja existent. Pentru fiecare reîncărcare realizată până pe 25 martie 2013, utilizatorul cartelei COSMOTE sau Frog reîncarcate va primi și un bonus de 500 de minute în reţea. Bonusul are o valabilitate de 30 de zile, începând cu momentul alocării şi poate fi consumat doar în perioada de valabilitate a contului.

De asemenea, în funcţie de valoarea creditului şi de metoda de reîncărcare aleasă, utilizatorii vor primi următoarele bonusuri şi valabilitate a creditului:

Serviciul de reîncărcare online este disponibil pe www.cosmote.ro începând de astăzi.

s-ar putea sa-ti placa