Acasa Telefoane Posibil smartphone de la Huawei

Posibil smartphone de la Huawei

by Dragos Schiopu

Huawei este un producator chinez ce a acaparat incet piata globala cu o multitudine de smartphone-uri care se adreseaza tuturor consumatorilor. Producatorul chinez a avut grija sa lanseze device-uri pentru toate categoriile de public, astfel avem smartphone-uri cu un design placut si specificatii de top dar si terminale mai modeste. Indiferent de categoria din care face parte un device Huawei, acesta are un pret atractiv pentru ceea ce ofera.

huawei-new-flagship

Acum Huawei vrea sa impresioneze sau cel putin asa reiese din aceasta imagine, viitorul flagship al chinezilor. Terminalul parca ofera o latime mai mare sau cel putin asa reiese pana acum. Ca si hardware se zvoneste ca noul flagship va avea un procesor octa core Kirin 920 ce are ca procesor grafic un ARM Mali-T628  si controller pentru RAM care suporta maxim 800 Mhz DDR3. Fiind un flagship si uitandu-ne la calendar unde scrie 2014 putem sa spunem ca la capitolul conectivitate va avea LTE. Un aspect demn de un flagship il reprezinta display-ul ce va avea o rezolutie de 2560×1600. Camera va fi si ea foarte interesanta si va avea 32MP. Sa nu uitam ca aceste detalii hardware sunt doar speculatii, deci pot varia in momentul lansarii.

Chiar daca nu avem informatii oficiale de la Huawei privind hardware-ul, zvonurile se adeveresc mai mereu. Aceste amanunte au rolul de a atrage atentia publicului care vor sa cumpere alt smartphone.

s-ar putea sa-ti placa